Internist-Nefroloog (0,8 FTE)

Ben jij die specialist met een brede algemene interne basis én nefrologische expertise die ons team aan komt vullen?

Het team

Onze vakgroep Interne geneeskunde en Reumatologie bestaat uit 19 enthousiaste specialisten en is onderdeel van het MSB Martini. Binnen het cluster nefrologie werk je samen met vier internist-nefrologen en 2  verpleegkundig specialisten. Je werkt op zowel het Martini Niercentrum, de verpleegafdeling, de spoedeisende hulp als de algemene interne polikliniek.

Reken maar op een gevarieerde baan waarin je ook onderdeel bent van een groot opleidingsteam.

Als cluster werken we op dialyse gebied samen met het Dialyse Centrum Groningen, het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen en Nij Smellinghe in Drachten. Met het UMCG werken we intensief samen op het gebied van de transplantatiegeneeskunde middels meerdere (online-) patiëntenbesprekingen, onderlinge vergelijking van prestatie-indicatoren en doorontwikkeling van samenwerking met de regionale huisartsen over chronische nierschade.

We zijn betrokken bij de patiëntenzorg op het Brandwondencentrum van het Martini Ziekenhuis, werken samen binnen Santeon verband (VBHC) en nemen actief deel aan meerdere wetenschappelijke onderzoeken in goede samenwerking met het UMCG.
Als vakgroep hebben we opleidingsbevoegdheid voor coassistenten van de Rijksuniversiteit Groningen en arts-assistenten in opleiding tot internist of in vooropleiding voor andere beschouwende specialismen.

Wij zoeken

Je bent een collega die graag de samenwerking met andere collega’s opzoekt, makkelijk benaderbaar is en een proactieve instelling heeft. Daarnaast heb je wetenschappelijke belangstelling. Een voltooid of binnenkort te voltooien promotieonderzoek heeft onze voorkeur. Het is een pre wanneer je ook nog bestuurlijke ervaring meeneemt.

Je neemt actief deel aan alle patiëntenzorg gerelateerde werkzaamheden binnen de interne geneeskunde en nefrologie, inclusief de achterwachtdiensten binnen het aandachtsgebied nefrologie. Ook participeer je actief in het opleiden van arts-assistenten en coassistenten.

Ben jij die specialist met een brede algemene interne basis én nefrologische expertise die deze lege plek binnenkort opvult?

Wij bieden

Je wordt aangesteld als Chef de Clinique.

Binnen het MSB Martini zijn ruim 126 medisch specialisten van dertien specialismen in vrije vestiging actief. Het MSB Martini levert samen met het Martini Ziekenhuis hoogwaardig medisch specialistische zorg: zowel basiszorg voor de regio Groningen als topklinische zorg voor patiënten uit heel Noord-Nederland.

Nieuwsgierig?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Johan van Rooijen, internist-oncoloog en voorzitter van de vakgroep, tel. (050) 524 6283 of Wybe Douwe Kloppenburg, internist-nefroloog en medisch coördinator, tel. (050) 524 7908.

Solliciteren?

Je brief en cv ontvangen we graag via de mail. Je kunt jouw sollicitatie richten aan het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, Bureau Medische Staf, ToetredingVMS@mzh.nl.

Kijk voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl

Samen voor de beste zorg!

Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Op teammartini.nl zie je hoe we daarover in gesprek zijn. Wil jij ons team komen versterken?

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus.