Intensive Care Verpleegkundige

Jouw rol in het team
Als IC verpleegkundige ligt jouw hart bij intensieve zorg in combinatie met techniek. De basis van je werk bestaat uit het verlenen en coördineren van intensieve zorg in complexe tot hoogcomplexe verpleegsituaties. Je bent een belangrijke schakel tussen patiënt en familie en bent betrokken bij de verpleegkundige besluitvorming rondom de patiënt. Je komt acute situaties tegen waarbij samenwerking en stressbestendigheid belangrijke competenties zijn. Wij hechten veel waarde aan onze autonomie. Je krijgt dan ook de ruimte om zoveel mogelijk zaken zelf te regelen, vanzelfsprekend in nauwe samenwerking met medisch specialisten. Als topklinisch ziekenhuis hebben wij de ambitie om te blijven ontwikkelen en innoveren. Zo werken wij volgens de CRM principes, waardoor de samenwerking wordt vergroot en de teamprestaties verbeteren. Met als resultaat kwaliteit, veiligheid en efficiëntie voor patiënt en medewerker. Jouw bijdrage is daarbij onmisbaar. Je neemt deel aan werkgroepen en we gaan op zoek naar een aandachtsgebied dat bij je past en waarin je het team meeneemt in de laatste ontwikkelingen. Uitwisseling met de Spoed Eisende Hulp en het Brandwondencentrum behoort ook tot de mogelijkheden.

Over het team
Het team bestaat uit een dynamische en gedreven groep verpleegkundigen, nurse-practitioners en medisch specialisten, alle leeftijdscategorieën zijn vertegenwoordigd. Dit maakt het een hecht team dat voor elkaar klaarstaat waar het nodig is, en elkaar helpt te groeien. Er heerst een prettige en professionele sfeer waarin we elkaar durven aanspreken over zaken die goed gaan, maar ook over zaken waarin we nog kunnen groeien.

Dit alles om 24/7 veilige en hoge kwaliteit van zorg te kunnen leveren aan onze patiënt, en dit doen we met elkaar! Het team staat open voor nieuwe teamleden en werkt multidisciplinair, zowel in het dagelijkse werk als in werkgroepen en trainingssituaties.

De Intensive Care is een gemengde medische en chirurgische Intensive Care met alle mogelijke faciliteiten en heeft een regiofunctie voor vaatchirurgie, longchirurgie, neurochirurgie en complexe gastro-intestinale chirurgie. De IC telt 16 bedden en zo’n 900 opnames per jaar. Deze zijn afkomstig van alle specialismen binnen en buiten ons ziekenhuis. Deze zomer betrekken wij een mooi, nieuw gedeelte op onze IC met 8 eenpersoonskamers. Deze kamers zijn volgens de nieuwste inzichten gebouwd en ingericht.

Wij vragen van jou

  • Een afgeronde mbo of hbo verpleegkunde opleiding, aangevuld met een diploma IC verpleegkundige.
  • Een geldige BIG registratie en een inschrijving in het kwaliteitsregister.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 4.227,- op basis van 36 uur (FWG 55, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Vragen? Of een dagje meelopen?
Dat kan! We komen graag met je in contact.
Els de Vreede, unithoofd IC. Telefoonnummer: 050-5246447.

Overige informatie
Wil je reageren klik dan hier.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.