IC verpleegkundigen

De afdeling 

De RVE Intensive Care van het Martini Ziekenhuis bestaat behalve uit een Intensive Care Unit ook uit een Medium Care.

De Intensive Care is een gemengde medische en chirurgische Intensive Care met alle mogelijke faciliteiten en een regiofunctie voor vaatchirurgie, longchirurgie en complexe gastro-intestinale chirurgie. De Intensive Care is een level 3-IC volgens de richtlijnen van de CBO consensus.

Er worden per jaar zo’n 700 patiënten opgenomen op de Intensive Care. Ze zijn afkomstig van alle specialismen binnen het Martini Ziekenhuis, maar kunnen ook uit andere ziekenhuizen komen.

Het team van de Intensive Care bestaat uit een unithoofd, unitcoördinatoren, IC verpleegkundigen, Critical Care verpleegkundigen, respiratoir therapeuten, secretaresses en afdelingsassistenten. Er zijn acht intensivisten werkzaam, in totaal ca. 90 medewerkers.

Er heerst een zeer collegiale sfeer. Het team staat open voor nieuwe teamleden en is gewend om multidisciplinair te werken, zowel in het dagelijkse werk als in werkgroepen en trainingssituaties.

De functie

Je verleent en coördineert intensieve zorg in complexe tot hoogcomplexe verpleegsituaties. De situaties zijn complex, omdat er sprake is van een (acute) levensbedreigende toestand.

Naast het werken als IC verpleegkundige wordt er van je verwacht dat je actief meedenkt en input geeft aan de ontwikkelingen op onze Intensive Care. Uitwisseling met de Spoed Eisende Hulp en het Brandwondencentrum behoort tot de mogelijkheden. Participatie in werkgroepen en werken met aandachtsgebieden wordt gestimuleerd.

We vragen

·         diploma HBO-V;

·         BIG-registratie;

·         diploma vervolgopleiding IC.

Je hebt recente en relevante werkervaring. Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken, hebt een innovatieve houding, bent klantvriendelijk, initiatiefrijk en je kunt je goed staande houden in een hectische omgeving.

We bieden

Het betreft een functie voor 24-36 uur per week. Het gaat om een aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband.

Het salaris bedraagt max. € 3.774,= bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 55).

Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook biedt deCAO Ziekenhuizeno.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PGGM).

We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé project, het fietsplan en een fiscale regeling woon-werkverkeer.

Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Zo kunt je gratis de auto parkeren op een dichtbij gelegen parkeerterrein.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Iepie Plagge-van der Vliet, unithoofd Intensive Care, tel. (050) 524 7141 of via i.plagge@mzh.nl

Wil je een dag meelopen?

Uiteraard is dat mogelijk. Neem dan ook contact op met het unithoofd. Zij wil graag een afspraak met je maken.

Kijk ook op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis.

Belangstelling

Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis. 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep.
In 2013 en 2014 heeft het Martini Ziekenhuis de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is met name toegekend vanwege uitstekende arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen en vele mogelijkheden voor opleiding en training. Wij zijn trots op deze erkenning!

Vacaturenummer: 16062

Doorlopende vacature