Herintredende Verpleegkundige op de Verpleegafdeling Chirurgie

Wij zijn op zoek een herintredende verpleegkundige. Eigenlijk doet het woord herintreder jou helemaal geen recht, want jij bent een ervaren vak professional met waardevolle ervaring in een zorgberoep. Samen met je verpleegkundige opleiding (ook al is dat soms al een tijd geleden) inclusief een geldige BIG registratie, vormt dat een prachtige basis voor een carrière als verpleegkundige in het ziekenhuis.
Met jouw achtergrond kun je een verpleegkundig team versterken in de breedste zin van het woord. Wij leren graag van jouw kennis en ervaring en bieden je daarom een ervaringstraject, waarin je in vier maanden tijd wordt ingewerkt op een afdeling.

 Het traject

Je begint met onze kick-off: de Bootcamp. Dit is een programma waarin je in een paar dagen de belangrijkste zaken over werken, processen, scholing en systemen van het Martini Ziekenhuis leert. Met deze kennis ga je goed voorbereid aan de slag! Je wordt door ervaren ziekenhuiscollega’s begeleid, waardoor je de ruimte krijgt om het Martini Ziekenhuis en de afdeling goed te leren kennen. Tijdens het ervaringstraject bieden wij jou tevens de mogelijkheden om te werken aan je vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Daarna ga je meewerken op de Verpleegafdeling Chirurgie

Op onze verpleegafdeling liggen patiënten die een chirurgische ingreep achter de rug hebben of ter observatie door de chirurg zijn opgenomen. De zorg op onze afdeling is gericht op een zo kort mogelijke ziekenhuisopname. Voor onze afdeling zijn teamwork, enthousiasme en kwaliteit belangrijke kernwaarden. Binnen ons team heerst een informele sfeer, waarin we streven naar de beste zorg voor de patiënt. Wij werken toe naar een situatie waarin je wordt ingezet op alle chirurgische afdelingen.

Dit heb je in huis

  • Je hebt een afgeronde verpleegkundige opleiding op MBO of HBO.
  • Je bent BIG geregistreerd.
  • Je bent de eerste 4 maanden minimaal 32 uur beschikbaar, daarna ben je minimaal 24 uur beschikbaar.
  • Je bent beschikbaar in juli, augustus en september.
  • Je hebt geen (recente) ziekenhuiservaring maar wel de ambitie om hier (weer) te werken.
  • Je bent gedreven, enthousiast en leergierig.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sandra Hamminga, unithoofd Zorg op tel. (050) 524 7218.

Solliciteren

Solliciteren kan tot en met 23 april 2019, via deze link

Wij bieden

Een leerzaam ervaringstraject ingericht op je persoonlijke leer- en ontwikkelbehoefte en aansluitende een prachtige baan. Het salaris bedraagt max. € 3.072,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 45). Wij bieden een contract voor bepaalde tijd voor de duur van eerst 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd. Het Martini Ziekenhuis biedt naast opleidingsmogelijkheden en een gezellige werksfeer nog veel meer, wat dacht je van een training mindfulness of een heerlijke stoelmassage.  Meer informatie over de benefits is te vinden op onze website.

Samen voor de beste zorg!

Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis waar professionals elke dag samen werken aan de beste zorg. Zij doen dat in een collegiale werkomgeving waar volop ruimte is voor initiatief en ontwikkeling. Met de Santeon ziekenhuizen werken we aan aantoonbare vernieuwing van de zorg. Zodat we ook in de toekomst het beste voor de patiënt kunnen bieden.