Hartfunctielaborant met specialisatie echocardiografie

De afdeling
De Hartfunctie is onderdeel van de RVE Cardiologie. De diverse afdelingen, waaronder ook de polikliniek cardiologie, hartbewaking, de verpleegafdeling cardiologie, het hartfalen- en ritmecentrum deel van uit maken, werken nauw samen met als doel het verlenen van kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg. Ons team bestaat uit 24 personen.

De functie
De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden, het zelfstandig verrichten van en het assisteren bij echocardiografisch onderzoek en functieonderzoek, bestaande uit ECG’s en Ergo’s. Op basis van deze werkzaamheden levert de laborant onderzoekgegevens aan.

We vragen
We zoeken voor ons team een enthousiaste laborant, die de Hartfunctieopleiding (met specialisatie echocardiografie) heeft afgerond.

Je hebt een klantgerichte- en flexibele houding. Je functioneert zelfstandig, maar je bent ook een teamspeler. Je beschikt over goede contactuele en sociale eigenschappen. Je werkt nauwgezet, accuraat en gestructureerd. Je bent stressbestendig.

We bieden
Het gaat om een aanstelling voor de duur van 1 jaar, voor 36 uur per week, met zicht op een vast dienstverband.
Het salaris bedraagt max. €3.363,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 50), afhankelijk van relevante opleiding en werkervaring.

Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé project, het fietsplan, bedrijfsfitness en een fiscale regeling woon-werkverkeer. Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de vacature kunt je contact opnemen met Janet Kressin, coördinator functie afdeling, tel (050) 524 6254 of Melchior Oldenburger, unithoofd functieafdeling, tel. (050) 524 7043.

Wil je een dag meelopen?
Uiteraard is dat mogelijk. Neem dan ook contact op met Janet Kressin of Melchior Oldenburger. Zij maken graag een afspraak met je.

Kijk ook op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis.

Belangstelling?
Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het Martini Ziekenhuis
Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. In 2017 heeft het Martini Ziekenhuis voor de negende maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is voor ons opnieuw de bevestiging dat we een professionele werkomgeving bieden waar zorgverleners het beste uit zichzelf en de ander halen. Dat past bij onze ambitie om samen de beste zorg te bieden en is voor de komende jaren opnieuw speerpunt in onze strategie. Wij zijn trots op deze erkenning!