Hartfunctielaborant

Jouw rol in het team
Als hartfunctielaborant werk je op de functieafdeling Cardiologie en voer je onderzoek en diagnostiek uit bij de cardiologische patiënten ter ondersteuning van hun bezoek aan de cardioloog. Dat onderzoek bestaat uit het uitvoeren van echo’s, Holteranalyse en het aansluiten van Holters, ECG’s, ergometrietesten en device-controles. Ook assisteer je bij implantaties van devices. De patiëntengroep is divers in leeftijd en diagnostiek. Je neemt de tijd voor vragen, bent inlevend en weet de patiënt gerust te stellen bij onderzoek, zodat dit zo min mogelijk ongemak oplevert.

Er wordt nauw en onder supervisie samengewerkt met de cardiologen. Bij afwijkende resultaten van een onderzoek kunnen we snel afstemmen over interpretatie en eventuele interventie. Deze korte lijntjes, waarbij iedereen vanuit het eigen expertise bijdraagt aan zorg, en gelijkwaardigheid in de samenwerking, maken het Martini een unieke plek om te werken als laborant.

Het is een functie waarbij patiëntzorg, diagnostiek en medische handelingen samenkomen. Waarbij je de ruimte krijgt je verder te specialiseren.

Over het team
We zijn een ambitieus en betrokken team. We werken nauw samen in en zorgen er met elkaar voor dat het werk gedaan wordt. We zoeken elkaar makkelijk op voor afstemming en overleg. Op de afdeling werken ongeveer 60 collega’s, waarvan zo’n 25 laboranten. En we werken samen met ca 14 cardiologen. Deze onderlinge samenwerking is wat ons team en afdeling bijzonder maakt. Er is tijd en ruimte om je te bekwamen en verder te specialiseren in je vak of op het gebied van kwaliteit. Vind je het leuk om bij te dragen aan het onderwijs op de afdeling, dan staan we daar zeker voor open!

Het specialisme en onze afdeling cardiologie zijn volop in beweging; er is een duidelijke visie waar we met z’n allen naar toe werken. Eén van de gekozen strategieën is het vormgeven van een topklinische cardiologische zorg en een expertise ritmecentrum.

We bieden ruimte voor een startende laborant. Heb je ervaring of een specialisatie, dan ben je ook van harte welkom om te reageren.

Wij vragen van jou

  • Een afgeronde opleiding basislaborant.
  • Enige ervaring in het werkveld.

Ben jij op dit moment bezig met de opleiding hartfunctielaborant of heb je deze bijna afgerond of heb je je diploma BMH met uitstroom cardiodiagnostiek? Dan nodigen wij jou ook van harte uit om te reageren

Zelfstandig, autonoom en no-nonsens typeren jou. Je bent gericht op samenwerken en kennis delen en wilt je verder ontwikkelen binnen je vakgebied. Je laat je niet te veel leiden door groepsdynamiek en brengt stabiliteit en nuchterheid.

Laat vooral weten hoe jij je wilt ontwikkelen, zodat we met elkaar kunnen onderzoeken welk opleidingsplan het beste bij jou én onze wensen past.

Dit krijg je er­voor terug

  • Een baan in hét topklinisch opleidingsziekenhuis van Noord-Nederland.
  • Een werkplek in een organisatie die volop in beweging is, in een enthousiast team met korte lijnen.
  • Salaris van maximaal € 3.468,- (36 uur, FWG 45, Cao Ziekenhuizen) en 8,33% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering.
  • Laboranten met een specialisatie Holder en echo worden in FWG 50 beloond en een cardiac device specialist in FWG 55. 
  • Een jaarcontract met zicht op een verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Een persoonlijk levensfase budget.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.
  • We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je op de fiets? We hebben een overdekte fietsenstallingen, waar je ook je elektrische fiets kunt opladen. Wil je met de auto komen, dan hebben we een parkeergarage naast het ziekenhuis.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Tessa Nijland, hartfunctielaborant, tel. (050) 524 6395 of Jasperien van Doormaal, unithoofd polikliniek Cardiologie, tel. (050) 524 7383

Dagje meelopen?
Dat kan! Ben je nieuwsgierig geworden naar de afdeling en het werken bij het Martini Ziekenhuis? Kom dan gerust eens de sfeer op de afdeling proeven en maak kennis met ons en het werk. Om een afspraak te maken kun je bellen met Jasperien van Doormaal op tel. (050) 524 7383, dan maken we een afspraak.

Overige informatie
Tijdens de looptijd van deze procedure zullen we geschikte kandidaten alvast uitnodigen.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer