Handtherapeut met ambitie

Jouw rol in het team
Als handtherapeut heb je een dynamische en intensieve functie. Je werkt nauw samen met verschillende specialisten om de meest optimale behandeling aan onze patiënten te bieden. Je werkt voornamelijk poliklinisch en verzorgt de behandeling van vrijwel alle denkbare hand- en polsaandoeningen. Naast je werk als handtherapeut krijg jij energie van innovaties in de zorg en samenwerking in de interne en externe keten.

Het Handencentrum Groningen in het Martini Ziekenhuis is een  toonaangevende, grote en sterk groeiende aanbieder van hand- en polszorg. Naast meer patienten wordt ook inhoudelijk, bijvoorbeeld door vroeg actieve behandeling, een groter beroep op de handtherapie gedaan.

Over het team
Binnen het team van Paramedici (fysiotherapeuten, diëtisten, ergotherapeuten en logopedisten) bestaat de vakgroep handtherapie uit 9 handtherapeuten (4 ergotherapeuten, 5 fysiotherapeuten). Wij hebben laagdrempelig en intensief contact met plastisch chirurgen, traumachirurgen, revalidatieartsen, reumatologen en orthopeden. Ook verzorgen wij de paramedische behandeling in het brandwondencentrum.  Voor ons is goede zorg op maat, collegialiteit en een goede werksfeer erg belangrijk. Er is ruimte voor ontwikkeling, zowel inhoudelijk als overstijgend.

Wij vragen van jou

  • Je bent in het bezit van een afgeronde post-hbo opleiding handtherapie en hebt ervaring met deze patiëntengroep.
  • Je bezit sterke communicatieve vaardigheden, zowel vakinhoudelijk als op organisatorisch gebied.
  • Je bent flexibel en gedreven. Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid voor de inhoud van je behandeling.
  • Je bent stressbestendig en een teamplayer.

Dit krijg je ervoor terug

  • Als  #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling
  • Salaris van maximaal € 4.391,- (op basis van 36 uur, FWG , Cao Ziekenhuizen
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
  • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
  • Een jaarcontract met zicht op een verlenging voor onbepaalde tijd
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen, en korting in het bedrijfsrestaurant
  • We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je op de fiets? Dan hebben we overdekte fietsenstallingen, waar je ook je elektrische fiets kunt opladen. Wil je met de auto komen, dan hebben we een parkeergarage naast het ziekenhuis.

Enthousiast?
Wil je meer informatie of een dag meelopen? Neem dan contact op met Ina van der Woude, handtherapeut of Gerda Reinsma unithoofd Paramedici, tel. (050) 524 5190

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer