Gz- psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog (GIOS)

Jouw rol in het team
Je verricht complex (neuro)psychodiagnostisch onderzoek en psychotherapie zowel klinisch als poliklinisch bij een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie met tijdens de opleiding wisselende aandachtsvelden. Er wordt inbreng verwacht in de diverse multidisciplinaire patiëntenbesprekingen en onderwijs aan arts-assistenten/verpleegkundigen. Er zijn vaste samenwerkingsverbanden o.a. met het Brandwondencentrum, Kindergeneeskunde, Neurologie, Oncologie, Cardiologie, Revalidatie en Geriatrie. In het kader van breed opleiden zal een deel van de werkzaamheden binnen de GGZ plaatsvinden.

Over het team
Je bent werkzaam op de afdeling Medische Psychologie. Op deze afdeling werken vier klinisch (neuro)psychologen, tien gezondheidszorgpsychologen, 2 PIOG, 2 GIOS, vijf psychodiagnostisch medewerkers en vier secretaresses.

Wij vragen van jou

  • Ervaring en affiniteit met de  (psycho)somatische somatische gezondheidszorg.
  • Je hebt de studie postacademische opleiding Gezondheidszorgpsychologie afgerond.

Je bent ambitieus en het is voor jou belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Daarnaast ben jij een echte teamspeler en daarom hecht je veel waarde aan teamdoelstellingen. Zelfstandig werken is voor jou echter ook geen enkel probleem.

Dit krijg je ervoor terug

  • Maximaal €5.620,- op basis van 36 uur (FWG 65, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van vier jaar gedurende de opleiding.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
mw I.J.W. Rijkhoff, klinisch psycholoog en medisch coördinator Medische Psychologie, tel. 050 - 524 5990

Reageren kan tot en met 16 mei 2021

Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel in- als extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.