Gipsverbandmeester in opleiding

Jouw rol in het team
Als gipsverbandmeester heb je een uitdagende baan. Je legt zelfstandig bij onze patiënten (im)mobiliserende, corrigerende of ondersteunende (gips-)verbanden aan bij onze patiënten. Wondverzorging is daarbij een essentieel onderdeel van ons vak. Daarnaast geef je instructies en adviezen aan patiënt, familie en/of overige hulpverleners. Op basis van kennis en kunde wordt van je verwacht dat je zelfstandig beslissingen kunt nemen. Je verzorgt scholing aan arts-assistenten, SEH-verpleegkundigen en operatieassistenten. Totdat de opleiding start, kom jij een aantal maanden bij ons voorwerken als leerling. Zodat jij goed van start kunt gaan tijdens de opleiding!

De opleiding
De opleiding GVM, erkend door het College Zorg Opleidingen (CZO), bestaat uit een theorie- en praktijkopleiding. De theorieopleiding volg je bij Erasmus MC Zorgacademie en de praktijkopleiding binnen het Martini Ziekenhuis. De leerweg GVM duurt achttien maanden.

Over het team
De gipskamer van het Martini Ziekenhuis ontvangt jaarlijks ruim 8000 patiënten voor verschillende specialismen in alle leeftijden. Het team bestaat uit 9 enthousiaste gipsverbandmeesters, 2 leerling gipsverbandmeesters en 2 secretariële medewerkers. Samen maken ze deel uit van een multidisciplinair team waarin werkzaamheden worden verricht voor onder andere de specialismen chirurgie, orthopedie, plastische chirurgie, sportgeneeskunde en revalidatie. Je werkt actief mee op de Fasttrack van de Spoedeisende Hulp. Dit betekent dat je zowel dag als avonddiensten werkt. Als gipskamer zijn we altijd actief bezig met innovatie en kwalitatieve verbeteringen.

Wij vragen van jou

  • Een diploma hbo-v of fysiotherapeut.
  • Een geldige BIG registratie.    

Dit krijg je ervoor terug

  • De opleiding tot Gipsverbandmeester.
  • Een beloning volgens de leerlingeninschaling tijdens je opleiding die gekoppeld is aan je huidige salaris. Heb je de opleiding succesvol afgerond, dan verdien je maximaal €  4.227,- op basis van 36 uur (FWG 55, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor onbepaalde tijd / bepaalde tijd, afhankelijk van je huidige contract.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Gea Bakker-Stuut, gipsverbandmeester, tel nr. 050 5247748.

Overige informatie
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgt de interne kandidaat voorrang.

Reageren kan tot en met 14/04/2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.