Gipsverbandmeester

Jouw rol in het team
Wij zoeken per direct een enthousiaste collega voor ons gezellige team van gipsverbandmeesters in het Martini Ziekenhuis.

We zijn één van de grootste gipskamers van Noord Nederland. Als onderdeel van de afdeling traumatologie hebben we vijf behandeltafels op de polikliniek en één op de SEH. Gemiddeld zien we dagelijks 50 patiënten, van jong tot oud, verdeeld over de afdelingen chirurgie, orthopedie, plastische chirurgie, diabetische voetenpoli en revalidatie. Daarnaast werken wij dagelijks mee op de fast track van de SEH.

We werken met een dagplanning, die gedurende de dag dynamisch is. Van een ‘9 tot 5- mentaliteit’ is geen sprake. Doordat het vaak druk is, is samenwerken essentieel en kan je goed omgaan met die werkdruk. Je kan snel schakelen, durft je eigen keuzes te maken, bent flexibel en stelt prioriteiten.

Er is veel ruimte voor meedenken of eigen inbreng bij onze medisch specialisten. Het opleiden en begeleiden van leerling gipsverbandmeesters is verweven in ons werk.

Naast onze werkzaamheden op de gipskamer geven we scholing aan verpleegkundigen en arts-assistenten over het aanleggen van gipsspalken of uitvoeren van reposities. Het Martini Ziekenhuis werkt met de Virtual Fracture Care (VFC) wat betekent dat patiënten met frequent voorkomend en stabiel letsel na een bezoek aan het ziekenhuis geen poliklinische nacontrole meer nodig hebben.

Je levert actief een bijdrage aan de dagelijkse werkzaamheden zoals het zelfstandig aanleggen, controleren en verwijderen van (im)mobiliserende, corrigerende en ondersteunende voorzieningen en materialen bij patiënten. Je verstrekt de patiëntinformatie over de gevolgen van de aangebrachte voorzieningen en geeft advies over hygiëne en eventuele oefeningen die het genezingsproces kunnen bevorderen.

Over het team
We zijn een actief, enthousiast, divers team van acht gipsverbandmeesters en twee leerlingen, twee medisch secretaresses en één afdelingsassistent. We zetten graag samen de schouders eronder, met behoud van een leuke sfeer. Humor en stressbestendigheid gaan hand in hand.

Wij vragen van jou

  • Je bent een CZO geregistreerd gipsverbandmeester.
  • Je bent in het bezit van een geldige BIG registratie.
  • Bereid om dag- of avonddiensten en bereikbaarheidsdiensten te draaien.
  • Iemand die goed kan functioneren in een klein team.
  • Enthousiast over je vak en je denkt graag mee aan de verdere ontwikkeling van ons beroep.
  • Respectvol naar patiënten en hun familieleden. Is aanpassen aan verschillende situaties, culturen en omstandigheden voor jou vanzelfsprekend.

Dit krijg je ervoor terug

  • Een fijne werkplek met enthousiaste, innovatieve en actieve collega’s in een betrokken team
  • Een maximaal salaris van € 4.391,- op basis van 36 uur (FWG 55, CAO Ziekenhuizen),
  • Een contract voor een jaar, maar andere mogelijkheden zijn bespreekbaar.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Bel met ons medisch secretariaat zodat zij je kunnen doorverbinden met een gipsverbandmeester tel. 050-5247748.

Wil je een dagdeel meelopen? Dat kan, we laten je graag zien hoe we werken en wie we zijn.

Gedurende de looptijd van de procedure zullen we kandidaten die aansluiten bij de vacature alvast uitnodigen voor een gesprek.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer