Gezondheidszorg psycholoog

Jouw rol in het team
Voor onze enthousiaste vakgroep Medische Psychologie zoeken wij voor een periode van 8 maanden een Gezondheidszorgpsycholoog met passie voor de ziekenhuispsychologie, die deskundigheid kan combineren met creativiteit én aan de slag wil in een uitdagende werksetting. Jouw expertise op het gebied van behandeling en diagnostiek zetten we graag in op onze afdeling binnen de algemene medische psychologie. Als GZ- psycholoog voer je psychologische behandelingen uit en verricht je psychodiagnostisch onderzoek bij een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie. Wij hebben korte lijnen in de samenwerking met verwijzers.

Je verantwoordelijkheden zijn:

Het verrichten van diagnostiek, indicatiestelling
Actief afstemmen van werkwijze en methodiek met verwijzers en andere betrokkenen (intern-extern)
Het bieden van kortdurende behandeling van poliklinische en klinische patiënten die door medisch specialisten zijn verwezen

Over het team
Medische Psychologie is een ambitieuze vakgroep in een dynamische ziekenhuisorganisatie. De afdeling bestaat uit vier klinisch (neuro) psychologen, acht gezondheidszorgpsychologen, drie psychodiagnostisch medewerksters en vier secretaresses. De psychologen zijn lid van de medische staf. De Medische Psychologie wordt in de volle breedte van het ziekenhuis uitgeoefend. Er zijn vaste samenwerkingsverbanden met meerdere specialisten in het ziekenhuis.

Wij vragen van jou

 • Aantoonbare ervaring en affiniteit met de medische psychologie
 • Een BIG registratie als GZ- psycholoog
 • Registratie tot cognitief gedragstherapeut VGCT of ervaring met CGT. Beheersing van behandeltechnieken zoals EMDR en ACT is gewenst
 • Je kunt inspelen op steeds wisselende situaties en bent flexibel
 • Je bent stressbestendig, ondernemend, creatief,  pro-actief en collegiaal
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in het werkveld


Dit krijg je ervoor terug

 • Je gaat aan de slag in een topklinische ziekenhuiscultuur, gericht op opleiden en feedback
 • Een uitdagende werkplek met veel variatie
 • Een salaris van maximaal € 5.801 (op basis van 36 uur, FWG 65, Cao-Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring. De recent gemaakte Cao-afspraken over salarisverhoging zijn hier nog niet in verwerkt.
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Kom je met de auto? Die parkeer je, tegen een kleine vergoeding, naast het ziekenhuis


Ben je enthousiast en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet en reageer op deze vacature, dan nemen we contact met je op om jouw wensen/behoeften en mogelijkheden verder te bespreken!

Vragen?
Heb je vragen over de inhoud van de functie? Neem contact op met Lineke Davids, klinisch neuropsycholoog en medisch coördinator tel. (050) 524 5990 of Karina Hilarides, klinisch psycholoog tel. (050) 524 5990.

De gesprekken vinden plaats op 8 juni 2023.

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus.

Solliciteren