Gespecialiseerd verpleegkundige oproep

Jouw rol in het team
Als gespecialiseerd verpleegkundige bij Martini Flex word je ingezet op de afdeling van jouw specialisme, CCU, Dialyse, Intensive Care, Recovery, SEH, Kinderverpleegkunde/Neonatologie of Gynaecologie/Obstetrie. De werkdagen en diensten worden bepaald door de aanvragen vanuit de afdelingen en natuurlijk jouw eigen beschikbaarheid. Jij geeft aan wanneer je wilt werken en Martini Flex probeert zo goed mogelijk de aanvragen en wensen van de afdelingen te matchen met je beschikbaarheid, ervaring, affiniteit en wensen. Als oproepkracht help je een team echt uit de brand en de patiënten krijgen de zorg die ze verdienen.

Wat het werken in het Martini Ziekenhuis zo bijzonder maakt? Dat is volgens collega’s vooral de diversiteit aan patiënten. De combinatie van laag- en hoogcomplexe zorg en de ontwikkelmogelijkheden die je krijgt in een topklinisch opleidingsziekenhuis.

En zeker niet onbelangrijk, de gemoedelijke sfeer en betrokkenheid bij elkaar.

Over het team
Je bent onderdeel van het team Martini Flex. Waar ruim 250 collega’s werken: helpenden, verpleegkundigen en zorg ondersteunde medewerkers. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je goed wordt ingewerkt. Daarom start je met twee dagen bootcamp. Je leert alles over digitaal Martini en we helpen je de weg te vinden in het ziekenhuis. Je krijgt uitleg over allerlei praktische zaken zodat jij een goede start maakt op de afdeling waar je wordt ingezet.

Wij vragen van jou

  • Diploma A-verpleegkundige of mbo-V of hbo-V.
  • Diploma van één van de volgende verpleegkundige vervolgopleidingen CCU, Dialyse, Intensive Care, Recovery, SEH, Kinderverpleegkunde/Neonatologie of Gynaecologie/Obstetrie.
  • BIG-registratie.

 Je hebt recente en relevante werkervaring. Je werkt zelfstandig en bent patiëntgericht. Ook heb je oog voor verbeteringen die de zorg beter maken. Je bent van hart uitgenodigd om daar je bijdrage aan te leveren. Je weet je goed staande te houden in een hectische omgeving.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 3.922,- of € 4.391,- afhankelijk van de functie, kennis en ervaring (FWG 50 of 55) conform de cao Ziekenhuizen.
  • Een oproepcontract.
  • Heb je ervaring in één van de genoemde specialismen dan bieden we je een vast contract aan bij  aanvang.
  • Een breed aanbod van activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan.
  • Vakantietoeslag in je uren verwerkt en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Kom je bij ons in dienst, dan heb je ook de mogelijkheid om op interne vacatures te solliciteren.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer