Fysiotherapeut

Jouw rol in het team
We zoeken twee enthousiaste, communicatief vaardige collega's die affiniteit hebben met het werken in de kliniek. Een van de twee vacatures is meer gericht op de fysiotherapeutische zorg bij de geriatrische patiënt. Op de geriatrische verpleegafdeling wordt multidisciplinair samengewerkt om de begeleiding/behandeling van de oudere patiënt zo goed mogelijk te laten verlopen. Bij opname stel je samen met de medisch specialist en verpleegkundigen een behandelplan vast  en begeleid je de patiënt tijdens deze onzekere periode. Je informeert  de patiënt over het opbouwen van de activiteiten tijdens klinische opname en in de thuissituatie na ontslag uit het ziekenhuis. Ook meedenken over het vervolgtraject is een belangrijke taak.

Over het team
Wij zijn een team wat oog voor elkaar heeft. We weten wat we aan elkaar hebben en staan ook voor elkaar klaar. Wij hebben intensief contact met de diverse teams waar wij mee samen werken.

Wij vragen van jou

  • Een afgeronde hbo opleiding tot fysiotherapeut.

Verder is het van groot belang dat je stressbestendig en flexibel bent in de snelle veranderende omgeving van het ziekenhuis. Daarnaast zijn empathisch vermogen en klinisch redenen essentieel voor deze functie. Patiënten moeten of afgeremd worden in hun kunnen of juist gemotiveerd worden om hun doel te bereiken.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die staat voor wat hij of zij doet. Je bent een aanpakker, en gaat positief aan de slag met plannen die je samen met het team bedenkt om de afdeling verder te ontwikkelen. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, je bent een gesprekspartner voor verwijzers, interne specialisten, vakgenoten en natuurlijk voor een diversiteit aan patiënten.

 Dit krijg je ervoor terug

  • Maximaal € 4.111,- op basis van 36 uur (FWG 55, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Reageren kan tot en met 29 oktober.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.