Flexibele oproep receptionist telefonist gezocht

Jouw rol in het team
Als receptionist / telefonist het eerste aanspreekpunt voor het Martini Ziekenhuis. Je ontvangt, informeert en verwijst patiënten, bezoekers en medewerkers op servicegerichte en gastvrije wijze. Een werkdag is opgedeeld in werkzaamheden bij de receptie in de centrale hal van het ziekenhuis of bij de receptie van ingang West.

Daarnaast werk je afwisselend in de telefooncentrale waar dagelijks 2500 telefoontjes binnenkomen. Je verbindt artsen en patiënten door naar de juiste afdeling of collega. Je moet snel kunnen handelen in geval van spoed, hierin heb jij een grote verantwoordelijkheid, denk hierbij aan het uitzetten van een reanimatie. Je werkt afwisselend in dag-, avond,- nacht- en weekenddiensten en soms ook halve dagen.

Wij bieden een flexibele baan, waarbij je werktijden per week kunnen verschillen, van 4 tot 20 uur. Het kan zijn dat je al ver van te voren weet wanneer je kunt werken en soms direct oproepbaar bent omdat een collega bijvoorbeeld ziek is. Dit gaat altijd in overleg met jou, waarbij jij jouw beschikbaarheid aangeeft. Het is een leuke bijbaan en/of die prima te combineren is met je studie.

Over het team

Je bent onderdeel van het team Receptie die uit ruim 30 enthousiaste en servicegerichte medewerkers bestaat. Ons team valt onder het domein Hotelservices en is hiermee onderdeel van het Facilitair Bedrijf. Hotelservices is verantwoordelijk voor de onderdelen Vrijwilligersorganisatie, Frontoffice, Servicepunt,  Huismeesters,  Secretariaat en de Evenementenorganisatie. Wij zijn een gastvrije serviceorganisatie, die op een professionele wijze onze producten en diensten leveren. Dit doen wij vanuit de waarden Deskundig, Aandacht en Service (DAS).

Wij vragen van jou

 • MBO diploma, bij voorkeur in de richting van front office, secretarieel of vergelijkbaar.
 • Werkervaring in de hospitality branche.
 • Een geldig BHV diploma.
 • Werkervaring met een grote telefooncentrale is een pré
 • Beschikbaar voor alle voorkomende diensten (dag-, avond,- nacht- en weekenddiensten en vakanties).
 • Flexibiliteit in je beschikbaarheid.

Verder zijn wij op zoek naar een collega die representatief, gastvrij en flexibel is. Je hebt goede sociale vaardigheden, werkt klantgericht en hebt inlevingsvermogen. Je vindt het fijn om zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Tot slot ben jij een persoon die zich verantwoordelijk voelt en stevig in je schoenen staat en snel kan schakelen in geval van spoed.

Dit krijg je er­voor terug

 • Als #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor talentontwikkeling
 • Salaris van maximaal € ,- (op basis van 36 uur, FWG , Cao Ziekenhuizen
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Een jaarcontract met zicht op een verlenging voor onbepaalde tijd
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen, en korting in het bedrijfsrestaurant
 • We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je op de fiets? Dan hebben we overdekte fietsenstallingen, waar je ook je elektrische fiets kunt opladen. Wil je met de auto komen, dan hebben we een parkeergarage naast het ziekenhuis.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer