Fellow Traumachirurgie

Jouw rol in het team
Recentelijk is het gecombineerde fellowship traumachirurgie van het Martini Ziekenhuis en het UMC Groningen van start gegaan. Derhalve zoeken wij per 1 januari 2023 een kandidaat voor deze positie. Het eerste jaar van het fellowship zal plaatsvinden in het Martini Ziekenhuis en het 2e jaar in het UMC Groningen. Het betreft een aanstelling tot 31-12-2024, waarbij de volle breedte van de traumachirurgie kan worden beoefend.

Over het team
Het Martini Ziekenhuis onderscheidt zich door een groot aanbod en gevarieerde behandeling van (speciële) traumachirurgische problematiek. Ook is het één van de 3 brandwonden centra van Nederland. Je krijgt hier uitgebreid de kans om je traumachirurgische ervaring te verdiepen en te verbreden. De fellow participeert zowel in algemene voorwacht- als achterwachtdiensten(trauma).

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en de grootste werkgever van Noord-Nederland. Het aandachtsgebied Traumachirurgie is één van de 7 aandachtsgebieden van de afdeling Chirurgie; hier werken 7 traumachirurgen en 2 fellows Traumachirurgie. Het aandachtsgebied heeft een supraregionale, topreferente en tertiaire functie. We hebben specifieke expertise op onder andere het gebied van polytraumazorg, wervel- en bekkenletsel, posttraumatische infecties, late complicaties zoals mal- en nonunion, voetletsels en kindertraumachirurgie.

Wij vragen van jou
Een chirurg met affiniteit voor traumachirurgie.
Je bent bereid te participeren in zowel algemene voorwacht- als achterwachtdiensten(trauma).

Dit krijg je ervoor terug
Je krijgt hier uitgebreid de kans om je traumachirurgische ervaring te verdiepen en te verbreden.
Het betreft een aanstelling tot 31-12-2023, waarbij de volle breedte van de traumachirurgie kan worden beoefend.
Op de arbeidsovereenkomst zijn de richtlijnen van de AMS van toepassing.

Inlichtingen
Je kunt over de vacature contact opnemen met dhr. E. Bosma, traumachirurg tel. (050) 524 7919 dhr. H.H. Zwaving, traumachirurg, tel. (050) 524 7922 of dhr. M. Hogervorst, traumachirurg 06-30390029. Voor meer informatie over het Martini Ziekenhuis verwijzen wij je naar www.martiniziekenhuis.nl

Belangstelling?
Je sollicitatie en curriculum vitae kun je sturen naar het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, ter attentie van mw. A.H. de Vries-Jansen, Bureau Medische Staf, per mail: ToetredingVMS@mzh.nl

Je reactie zien we graag voor 15 november 2022 tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.