Ergotherapeut

Jouw rol in het team
Jij gaat werken met klinische patiënten en dat betekent dat je, in deze relatief korte periode van opname tot ontslag, intensief samenwerkt met zowel de patiënt als het multidisciplinair team betrokken bij de behandeling. Je ziet een patiënt zo mogelijk dagelijks. Dit vraagt een klinische blik en een sterk analytisch vermogen. Jij zet je in om patiënten een optimale start te bieden en je gaat voor de beste behandeling.

Over het team
Ergotherapie is een gewaardeerd specialisme in het Martini Ziekenhuis. Er is een grote vraag naar deze expertise. De dienstverlening wordt, met name, ingezet bij de behandeling van neurologische, geriatrische patienten en patiënten met complexe pathologie. Wij zijn een team gericht op beroepsinhoudelijke ontwikkeling. Wij stimuleren elkaar in onze ontwikkeling en blijven daardoor focus houden op het continu verbeteren van kwaliteit.  Naast de patiëntengroepen waar wij ons op dit moment met name op richten willen wij onze kennis meer gaan inzetten voor de poliklinische chronische pijn patiënten.

 Wij vragen van jou

  • Een afgeronde opleiding tot ergotherapeut.
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als ergotherapeut bij voorkeur met neurologische patiënten.
  • Een klinische blik.
  • Je kunt prioriteiten stellen.

Om je werk bij het ziekenhuis goed te kunnen uitoefenen is het van groot belang dat je leergierig bent. Wij vinden het durven vragen stellen één van de belangrijkste competenties. Dit vraagt zelfkennis, zelfreflectie en proactieve opstelling. Je bent daarnaast communicatief sterk, in de omgang met patiënten, hun omgeving en naar andere behandelaars. Ook ben je gericht op samenwerken, met elkaar komen we tot de beste inzichten en behandeling.

 Dit krijg je ervoor terug

  • Kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 4.111,- op basis van 36 uur (FWG 55, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast bij goed functioneren.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Reageren kan tot en met 29 oktober 2020.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.