Echolaborant/ Echografist in opleiding

De afdeling

Bij Radiologie wordt via moderne radiologische technieken diagnostiek verricht en worden therapeutische ingrepen gedaan. Dit vindt plaats op het terrein van de conventionele radiologie, MRI, CT, angiografie, hartkatheterisatie, echografie, nucleaire geneeskunde en mammografie.

Op deze afdeling zijn twaalf radiologen en ruim honderd medewerkers werkzaam. De organisatie is verdeeld in een aantal teams, t.w. Conventionele Radiologie, Echografie, Nucleaire Geneeskunde, CT/MRI, HC/Interventie en Bedrijfsbureau.


De functie

Als laborant geef je uitvoering aan directe patiëntenzorg met betrekking tot diagnostische beeldvormende procedures. Je verricht zelfstandig echografische onderzoeken en bent verantwoordelijk voor de vervaardiging en interpretatie van alle radiologische en echografische beeldvormende technieken. Het betreft een combinatiefunctie met algemene radiologie.

We vragen

Wij vragen het diploma HBO-MBRT of een afgeronde in service opleiding radiodiagnostisch laborant én het diploma van de specialisatie Post HBO-echografie. Tevens heb je twee jaar relevante werkervaring na diplomering van de specialisatie. Indien je opgeleid wilt worden voor echolaborant, vragen wij het diploma MBRT en aantoonbare interesse in de echografie.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.

Je bent tactvol, hebt een klantgerichte werkhouding en inzicht en overtuiging ten opzichte van de patiënt. Je werkt snel en nauwkeurig en kunt goed omgaan met een hoge werkdruk. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je eigen werk.

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent collegiaal, enthousiast en flexibel en bent bereid diensten te verrichten.

We bieden

Het salaris bedraagt max. € 3.421,= bruto per maand bij een fulltime werkweek, afhankelijk van relevante werkervaring (FWG 50). De arbeidsmarktknelpuntentoeslag is van toepassing. (FWG 55) Het betreft een dienstverband voor de duur van in eerste instantie 1 jaar, 32-36 uur per week, met zicht op een vast dienstverband. Voor de echografist in opleiding start je met een salaris op basis van FWG 45 en een opleidingscontract voor 2 jaar. Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PGGM). We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé project, het fietsplan, bedrijfsfitness en een fiscale regeling woon-werkverkeer. Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Zo kun je gratis de auto parkeren op een dichtbij gelegen parkeerterrein.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met eén van de unithoofden van Radiologie op telefoonnummer  (050) 524 7556.

Kijk ook op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis.

Belangstelling?

Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekendgemaakt.

Het Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. In 2017 heeft het Martini Ziekenhuis voor de negende maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is voor ons opnieuw de bevestiging dat we een professionele werkomgeving bieden waar zorgverleners het beste uit zichzelf en de ander halen. Dat past bij onze ambitie om samen de beste zorg te bieden en is voor de komende jaren opnieuw speerpunt in onze strategie. Wij zijn trots op deze erkenning!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

.