Doktersassistent verloskunde

Jouw rol in het team
Als doktersassistent op de polikliniek Verloskunde assisteer je op de verloskamers bij de poliklinische spoedstroom. Je ondersteunt daar de obstetrisch verpleegkundige en verloskundige bij hun werkzaamheden. Op de afdeling verloskunde wordt er vraaggericht gewerkt, met als uitgangspunt de individuele behoeften van de cliënt. Daarnaast voer je administratieve, secretariële en ondersteunende werkzaamheden uit. Je gaat ongeveer 25 uur werken verdeeld over 4 weken. Hierbij is werken in het weekend ook een onderdeel.

Over het team
Afdeling Verloskunde bestaat uit de afdeling verloskamers (8 kamers) en de afdeling verloskunde waar de zwangere vrouwen en kraamvrouwen liggen met de pasgeborenen.

Wij werken in een multidisciplinair team met verloskundigen, gynaecologen, arts-assistenten en verpleegkundigen. In het Martini Ziekenhuis vinden jaarlijks ca. 2400 bevallingen plaats. De partner is dag en nacht welkom en verblijft op de kamer van de moeder samen met de pasgeborene.

Wij vragen van jou

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  • Affiniteit met de veel gebruikte computerprogramma’s.
  • Goede kennis van medische terminologie.
  • Patiënt-/ en klantgericht.
  • Pro-actief.
  • Flexibiliteit

Verder ben jij kwaliteitsgericht, accuraat, stressbestendig en sterk in het samenwerken. Je hebt vakkennis op het niveau van doktersassistent bij voorkeur in combinatie met (medisch) secretaresse opleiding. Kennis op het gebied van gynaecologie en verloskunde is een pré. Je hebt (praktijk)kennis van administratieve en secretariële werkzaamheden.

Dit krijg je ervoor terug

  • Maximaal € 2.798 op basis van 36 uur (FWG35, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Werken in een specialistisch, multidisciplinair team, waar je veel kan leren.

Reageren kan tot en met 03/12/2020.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.