Doktersassistent polikliniek Dermatologie

Jouw rol in het team
Als doktersassistent op de polikliniek Dermatologie assisteer je de dermatoloog tijdens het algemene spreekuur, de varices intake, ingrepenspreekuur of voer je zelf bepaalde handelingen uit zoals bijvoorbeeld het allergiespreekuur. De functie is dynamisch en afwisselend. Per dagdeel kunnen je werkzaamheden uit andere taken bestaan, wat vraagt om een flexibele houding.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de complete zorg aan de patiënt. Daarnaast ontvang je patiënten en bezoekers, beantwoordt de telefoon, verwerkt de in- en uitgaande post, beantwoordt e-mails en maakt (telefonische) afspraken. Ook de administratieve en secretariële werkzaamheden maken deel uit van je takenpakket.

Over het team
Wij zijn een enthousiast en collegiaal team, dit blijkt uit de laagdrempelige wijze van samenwerking en ondersteuning onder de collega’s op de werkvloer. Binnen de polikliniek Dermatologie werken we samen in een team van dermatologen, dermatologen in opleiding, verpleegkundig consulenten, dermatologisch consulenten in de kliniek, doktersassistenten, medisch secretaresses en een coördinator. Daarnaast bieden we graag opleidingsplekken voor stagiaires aan om zo toekomstgericht de medewerkers van de toekomst op te leiden. We zorgen met passie voor de patiënten en in ons vak zijn we gericht op constante kwaliteitsverbetering. Deze zorg is zowel binnen de polikliniek op verschillende onderdelen als in de kliniek door de consulenten.

Wij vragen van jou

  • Het diploma doktersassistent, bij voorkeur in combinatie met de opleiding medisch secretaresse of mbo niveau secretariële richting met medische terminologie.
  • Praktijkkennis en ervaring met dermatologische zorg.
  • Praktijkkennis en ervaring met secretariële/administratieve werkzaamheden.
  • Ervaring met elektronische dossiervoering.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Verder heb jij een patiënt- en klantgerichte houding, ben je proactief en in staat om te werken aan een gezamenlijk resultaat. Je werkt zelfstandig en denkt en handelt probleemoplossend. Omdat er sprake is van veel afwisseling in je werk, is het belangrijk dat je daar goed mee om kunt gaan en dat je beschikt over een flexibele instelling. Daarnaast ben je ontwikkelingsgericht en is het voor jou vanzelfsprekend om initiatief te nemen in je werk. Omdat je te maken hebt met collega’s in diverse disciplines is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en in staat bent om prioriteiten te stellen. Je hebt kennis van Chipsoft, Windows, Excel en Word. Je werkt nauwkeurig en accuraat en kunt prioriteiten stellen. Ook weet jij je hoofd koel houden in stressvolle situaties.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training passende bij de functie op de polikliniek.
  • Maximaal €3.025,- op basis van 36 uur (FWG 40, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar, met zicht op een vast contract.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Reageren kan tot en met 16 september 2021.
Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel in- als extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs