Dok­ters­as­sis­tent Po­li­kli­niek Chi­rur­gie

Jouw rol in het team
We zijn op zoek naar een collega die ons team komt versterken. Jou rol zal in het team dynamisch en afwisselend zijn. Per dagdeel kan je taak anders zijn en dat vraagt om een meebewegende houding.  Als doktersassistent assisteer je de chirurg en/of arts-assistent tijdens het spreekuur en kleine verrichtingen. Samen ben je verantwoordelijk voor de complete zorg aan de patiënt. Naast deze werkzaamheden ben je ook verantwoordelijk voor de uitvoering van administratieve en secretariële werkzaamheden.

Over het team
Ons team kenmerkt zich door teamwork, enthousiasme en kwaliteit. Wij streven naar topzorg, die voldoet aan landelijke kwaliteitsnormen, en werken mee aan landelijke registratie van alle behandelingen op het gebied van vaat- en oncologische chirurgie. Het specialisme Chirurgie houdt zich bezig met de operatieve en niet-operatieve behandeling van patiënten met aandoeningen door ziekten en ongevallen.

Wij vragen van jou

  • Het diploma doktersassistente.
  • Aantoonbare ervaring met secretariële en/of administratieve werkzaamheden.
  • Praktijkkennis en ervaring bij het assisteren tijdens kleine verrichtingen en wondverzorging.

We zien in jou een patiëntgerichte, sociale en klantvriendelijke collega, die daarnaast een representatieve houding heeft. Je bent zelfstandig in je werk, maar je bent ook zeker gericht op samenwerking. Communicatief ben je sterk en je bent digivaardig.

Dit krijg je ervoor terug

  • Een salaris van maximaal € 2.972,- op basis van 36 uur (FWG 35, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor onbepaalde tijd (externe eerst jaarcontract) voor 28 uur per week.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Als opleidingsziekenhuis bieden we ruime mogelijkheden om je te ontwikkelen op vakinhoudelijke en persoonlijk vlak. We horen graag je ontwikkelambitie
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Johan de Groot, unithoofd, tel. (050) 524 7733 of  Esmée de Graaf, coördinator, tel. (050) 524 7232.

Overige informatie
Reageren kan tot en met zondag 15 mei 2022.
Selectiegesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 24 mei, dus hou je agenda alvast vrij!

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.