Doktersassistent polikliniek Cardiologie

Jouw rol in het team
Als doktersassistent op de Polikliniek Cardiologie heb je een front-office functie én ben jij het aanspreekpunt voor vragen. Je ontvangt patiënten en bezoekers, beantwoordt de telefoon, verwerkt de in- en uitgaande post, beantwoordt e-mails en maakt (telefonische) afspraken. Het voorbereiden, ondersteunen en afhandelen van het spreekuur van de cardiologen, het maken van ECG’s hoort ook bij je werkzaamheden en maakt je takenpakket afwisselend. Verder verricht je alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden.

Over het team
Het specialisme en onze afdeling Cardiologie zijn volop in beweging; er is een duidelijke visie waar we met z'n allen naar toe werken. Eén van de gekozen strategieën is het vormgeven van een topklinische cardiologische zorg en een expertise ritmecentrum. Op de polikliniek Cardiologie, polikliniek Atriumfibrilleren- en hartfalen en de functieafdeling werken gepassioneerde medewerkers die in nauwe samenwerking met de maatschap Cardiologie gaan voor de beste zorg. De sfeer is informeel in een prettige omgeving met aandacht voor elkaar en plezier in het werk. Er bestaat een intensieve samenwerking met de CCU, Cardiokliniek en Radiologie wat bijdraagt aan goede patiëntenzorg.

Wij vragen van jou

  • Het diploma doktersassistent.
  • Praktijkkennis als doktersassistent.
  • Flexibele inzet.
  • Praktijkkennis en ervaring met secretariële/administratieve werkzaamheden.

Verder heb jij een patiënt- en klantgerichte houding, ben je proactief en in staat om te werken aan een gezamenlijk resultaat. Je werkt zelfstandig en denkt en handelt probleemoplossend. Omdat je te maken hebt met collega's in diverse disciplines is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en in staat bent om prioriteiten te stellen. Je hebt kennis van Chipsoft, Windows, Excel en Word. Je werkt nauwkeurig en bent accuraat. Je kunt prioriteiten stellen, bent flexibel en stressbestendig.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal €2.798,- op basis van 36 uur (FWG 35, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Reageren kan tot en met 1 juni 2020.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.