Doktersassistent Oogheelkunde

Jouw rol in het team
Als doktersassistent op onze polikliniek Oogheelkunde voer je zelfstandig Gezichtsveldonderzoek en oogheelkundige CT’s uitn. Ook doe je de pré operatieve voorbereiding bij onder andere staaroperaties. Naast dit medische stuk ben je ook ons visitekaartje en aanspreekpunt van de poli. Je ontvangt de patiënten en bezoekers en verwerkt onder andere de in- en uitgaande post. Het leuke aan deze functie is de mix tussen medische handelingen en het administratieve.

Over het team
We werken in een team dat kwalitatief goede patiëntenzorg biedt en samen de schouders er onder zet om dit te realiseren. Er is een goede werksfeer; en ondanks dat het een hele drukke poli is, maken we tijd voor elkaar vrij, helpen we elkaar en zijn we open naar elkaar

Wij vinden het belangrijk om tijd vrij te maken en aandacht te besteden aan het inwerken van nieuwe collega’s. Daarnaast zijn wij een polikliniek waar de oogheelkunde in brede zin wordt uitgeoefend. We hebben een volledig goed uitgeruste polikliniek met negen spreekkamers, een perimetriekamer, een foto/fluorescentie kamer en een behandelkamer. De polikliniek beschikt daarnaast over een eigen OK waar o.a. de staaroperaties plaatsvinden. De maatschap Oogheelkunde bestaat uit zes oogartsen, die ondersteund worden door twee orthoptisten, acht technisch oogheelkundig assistenten en acht spreekuur assistenten.

Wij vragen van jou

  • Het diploma MBO doktersassistent, bij voorkeur in combinatie met kennis en ervaring met secretariële en administratieve taken of je hebt een MBO opleiding richting secretarieel of administratie aangevuld met medische terminologie en ervaring met genoemde medische verrichtingen.
  • Kennis van Windows, Excel, Word en bij voorkeur ook met een elektronische patiënten dossier HiX.

Je bent patiënt- en klantgericht, proactief en een actief teamlid die het belangrijk vindt om mee te denken. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden, werk je nauwkeurig en ben je accuraat. Je kunt prioriteiten stellen, bent flexibel en stressbestendig.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 3.160,- op basis van 36 uur (FWG 40, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een bedrijfsrestaurant waar je gezond kan eten.
  • Wanneer je met de auto komt, kan je parkeren in onze parkeergarage.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Marleen Plagge, Unithoofd oogheelkunde, tel. 050 524 7292

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer