Dialyse verpleegkundige

Jouw rol in het team
Als gediplomeerd dialyse verpleegkundige ben je onderdeel van een ambitieus team horende bij het Martini Niercentrum in Groningen. Je komt te werken in een dynamisch, afwisselend en bijzonder specialisme. Jouw passie voor het vak draagt bij aan het verbeteren van de zorg binnen ons ziekenhuis. Je begeleidt zowel chronische als acute patiënten met een nierinsufficiëntie. Je ondersteunt bij hemodialyse (overdag en ’s nachts), peritoneaal dialyse. De poliklinische zorg voor hypertensie en nefrologische patiënten kan een onderdeel worden. Als verpleegkundige heb je daarnaast een belangrijke rol in het begeleiden van de patiënt en hun naasten vanaf de pre-dialysefase. Denk daarbij aan het geven van voorlichting over diverse dialysemogelijkheden en het adviseren van de patiënt over de te maken keuzes. Mede door jou, kunnen dialysepatiënten hun behandeling zo comfortabel en passend mogelijk invullen. Dialyse heeft impact op het leven van patiënten en jij hebt als dialyseverpleegkundige impact op iedere patiënt. Naast dialysemogelijkheden, is er veel aandacht voor leefstijl en stel je in samenspraak met de patiënt een zorgplan op. Als verpleegkundige maak je onderdeel uit van een multidisciplinair team waarin jij verantwoordelijk bent voor het coördineren van de patiëntenzorg en lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de afdeling.

Over het team
Bij het Martini Niercentrum werken we aan een betrouwbare uitstraling naar de patiënten en personeel toe. Als team dragen we deze visie uit in ons dagelijks werk. We zijn nauw betrokken bij patiënten en hun directe naasten. Wij zijn een ambitieus team met regie op ons team en persoonlijke ontwikkeling. Elkaar aanspreken om te blijven leren is daarbij van groot belang, dat doen we vanuit een open en vriendelijke houding. Mét elkaar gaan we voor het continu verbeteren van kwaliteit om de beste zorg te kunnen bieden.

Nieuwsgierig naar het Martini Niercentrum in Groningen? Neem alvast een kijkje op Youtube!
Martini Niercentrum Groningen.
Martini Niercentrum Groningen, Peritoneaal dialyse.
Martini Niercentrum Groningen, Hemodialyse.

Wij vragen van jou

  • Een Mbo-v of Hbo-v diploma met een geldige BIG-registratie.
  • Je bent in het bezit van het diploma dialyse verpleegkundige.
  • Je bent flexibel en bereid om alle diensten te werken op twee locaties (Groningen en Drachten).

Wij zoeken een creatieve, enthousiaste collega die gaat voor samenwerking. Jij bent gemotiveerd en leergierig en gaat voor kwaliteit.
Daar werken wij hard aan met elkaar. Het is hard werken en er kunnen zich acute situaties voordoen, jij houdt dan je hoofd koel en handelt.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal €  3.922,- op basis van 36 uur (FWG 50, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar voor 28-32 uur per week met uitzicht op een vast contract.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Landa Arkema, unithoofd, tel nr. 050 5247851.

Overige informatie
Reageren kan tot en met zondag 12 juni 2022.

Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel in- als extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.