Corporate Recruiter

Jouw rol in het team
Als recruiter bij het Martini Ziekenhuis heb je de vrijheid om met jouw vernieuwende en creatieve initiatieven de beste kandidaten aan ons te boeien en binden. Jij weet dat alleen een aansprekende vacaturetekst onvoldoende is om de beste kandidaat uit de markt te halen, maar wat er juist wél nodig is om dat voor elkaar te krijgen. Dat doen we voor alle vacatures binnen het ziekenhuis zelf, van zorg tot staf.

Onze managers zien jou als de expert op het gebied van werving en selectie; je bent een prettige sparringpartner en zet ideeën en wensen om in de juiste recruitmentoplossingen. Je maakt gebruik van video werving, regelt een speeddate of organiseert een meeloopdag. Buiten ons eigen team werk je samen met de P&O adviseurs, consulenten en onze collega’s van de afdeling communicatie. Naast het operationele recruitmentproces bouw je mee aan de doorontwikkeling van recruitment binnen het Martini Ziekenhuis. Als team werken we aan verschillende projecten om onze recruitmentprocessen te optimaliseren en aan thema’s als het werkgeversmerk, arbeidsmarktanalyses, netwerken met scholen en samenwerkingsverbanden (Santeon en Zorg voor het Noorden).

Over het team
Wij zijn een ambitieus recruitmentteam dat gedreven is om zich verder te ontwikkelen en van ad hoc recruitment toewerkt naar een duurzame oplossing. Per jaar vervullen we bijna 400 vacatures.

In ons team staat Heidi aan het roer. Lotte is onze strategisch adviseur recruitment. Met haar kennis van de arbeidsmarkt richt zij zich op de toekomstige personeelsbehoefte en vertaalt strategische doelen naar het dagelijks operationele werk. Xandra is onze creatieve recruiter die het wervingsproces begeleidt, oplossingen bedenkt voor wervingsuitdagingen en recruitmentinstrumenten ontwikkelt, zoals campusrecruitment en talentpooling. Tineke is onze rots in de branding. Als medewerker recruitment verzorgt zij ons hele administratieve recruitmentproces tot in de puntjes.

Wij vragen van jou

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Een proactieve instelling en creatieve geest en je bent sterk in het organiseren van je werk
 • Dat je zowel in- als extern makkelijk contacten legt en gericht bent op samenwerking
 • Flexibiliteit in je dienstverlening
 • Een aantal jaren ervaring als corporate recruiter

Dit krijg je ervoor terug

 • Werken bij een topwerkgever!
 • Volop kansen voor je eigen ontwikkeling door opleiding en training
 • Een contract voor 28 – 32 uur per week voor de duur van 1 jaar
 • Salaris van maximaal € 3.922,- op basis van 36 uur (FWG 50, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Vakantietoeslag én eindejaarsuitkering van beide 8,33%
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets aanschaffen, en korting in het bedrijfsrestaurant

Overige informatie
Ploeter niet op een motivatiebrief of video, alleen je cv sturen is voldoende!

Tijdens de looptijd van deze procedure kan het zijn dat we geschikte kandidaten alvast uitnodigen voor een gesprek en de vacature eerder sluiten.

Vragen?
Wil je meer weten over deze leuke baan? Bel met Xandra Drost, Corporate Recruiter, tel. 050-524 7817.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer