Helpende op afroep

Het Bureau Tijdelijk Personeel (BTP) verzorgt de inzet van medewerkers op afroep in diverse zorggerelateerde functies, waaronder Helpende op afroep.

Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis waar ruim 3000 mensen werken. Afdelingen hebben soms op korte termijn behoefte aan tijdelijke inzet van afroepmedewerkers, bijvoorbeeld door ziekte of door pieken in het werkaanbod. Afroepmedewerkers worden gevarieerd ingezet, waarbij de werkdagen en diensten worden bepaald door de aanvrager en de beschikbaarheid van de afroepmedewerker. U geeft aan wanneer u wilt werken en BTP probeert zo goed mogelijk de aanvragen en wensen van de afdelingen te matchen met uw beschikbaarheid, ervaring, affiniteit en wensen.

Als helpende op afroep wordt u ingezet op diverse verpleegafdelingen.

Het, op aanwijzing van de verpleegkundige, uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van ondersteuning van de ADL, assisteren bij verpleegtechnische handelingen, transport (patiënten en materialen), facilitaire ondersteuning, zoals administratie en het verstrekken van maaltijden en tussentijdse verstrekkingen aan patiënten.

Functie-eisen

  • Diploma Helpende;
  • Module voeding is een pré;
  • Hulpvaardig en gevoel voor tact;
  • Inlevingsvermogen;
  • U bent regelmatig inzetbaar;
  • U bent in staat zelfstandig te werken.

Arbeidsvoorwaarden

U ontvangt een salaris van max. € 2.317,=- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van relevante werkervaring (FWG 25).

Er wordt een minimum/maximum contract aangeboden, 200/380 uur op jaarbasis. Dit betekent dat u op jaarbasis minimaal op 200 uur kunt rekenen en maximaal 380 uur op jaarbasis verplicht kan worden te werken.

De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie en het werken via BTP kunt u bellen met een van de medewerkers van BTP, tel. (050) 524 5400. Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure en de arbeidsvoorwaarden, dan kunt u bellen met personeelsconsulent Agnes Hoeksema, tel. (050) 524 6609.

Solliciteren kan alleen wanneer u in het bezit bent van een diploma Helpende, kwalificatieniveau 2

Belangstelling?

Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3.000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. In 2016 heeft het Martini Ziekenhuis voor de achtste maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is met name toegekend vanwege uitstekende arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen en vele mogelijkheden voor opleiding en training. Wij zijn trots op deze erkenning!

Plaatsingsdatum: 09-09-2016

Vacaturenummer: 16166

Sluitingsdatum: 25-09-2016