Anesthesiemedewerker


De afdeling
De anesthesie is onderdeel van de RVE Peri Operatieve Zorg (POZ) waar ook het operatiecentrum, de CSA, de poliklinische behandelunit, de polikliniek anesthesiologie en de pijnkliniek deel van uit maken. De RVE POZ is onderdeel van het cluster Specialistische Capaciteiten. We werken nauw samen met als doel het verlenen van kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg en het bereiken van een optimaal operatieresultaat.

Het operatiecentrum van het Martini Ziekenhuis telt veertien moderne operatiekamers met daglicht. Daarnaast beschikt het ziekenhuis over een separate OK voor het brandwondencentrum. Per jaar vinden er ongeveer 16.000 operaties plaats, variërend van laag tot hoog complex. Daarnaast vinden er op diverse locaties in het Martini verrichtingen onder sedatie plaats.

Het OK-bestuur wordt gevormd door de clustermanager, een medisch manager snijdende vakken, een medisch manager anesthesie en het unithoofd OK.

De functie
Als anesthesiemedewerker bied je op professionele wijze anesthesiologische zorg bij onderzoek en behandeling aan klinische- en poliklinische patiënten. De afdeling anesthesiologie verzorgt de algehele, regionale en/of lokale anesthesie voor patiënten die voor behandeling op de operatieafdeling komen.

Centraal in het werk van de anesthesiemedewerker staat het ondersteunen van de anesthesioloog door het bewaken, analyseren, sturen en ingrijpen in (vervangend of ondersteunend) vitale lichaamsfuncties van patiënten. Dit gebeurt tijdens operaties, onderzoeken, acute situaties en tijdens (beademd) transport.
In deze nauwe samenwerking met de anesthesioloog heeft de anesthesiemedewerker zijn eigen zelfstandigheid en bevoegdheid voor de anesthesie en de patiëntenzorg die geboden wordt.

Naast de primaire taak, bewaken en corrigeren van vitale functies, zijn er mogelijkheden om te participeren in de preoperatieve screening, Acute Pijn Service en in de uitvoering van preoperatieve voorbereidende werkzaamheden op de holding. Tevens zijn er vijf sedatie praktijk specialisten werkzaam binnen het Martini Ziekenhuis.

Er worden bereikbaarheids- c.q. onregelmatigheidsdiensten gedraaid.
Ons team bestaat momenteel uit ca. 50 medewerkers en vijf anesthesiemedewerkers in opleiding.

We vragen
Je bent in het bezit van het diploma anesthesiemedewerker (CZO-erkend). Een SPS aantekening is een pré.

Je werkt accuraat, service- en patiëntgericht. Je beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je een betrokken teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid flexibel ingezet te worden.

Je kunt goed omgaan met stressvolle situaties. Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Het overleggen van een VOG is verplicht om te kunnen werken in het Martini Ziekenhuis.

We bieden
Het gaat om een aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd, gemiddeld 32-36 uur per week. Het salaris bedraagt max. € 3.774,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 55), afhankelijk van relevante werkervaring.

Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn. We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé regeling, het fietsplan en een fiscale regeling woon-werkverkeer.

Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Zo kun je gratis de auto parkeren op een dichtbij gelegen parkeerterrein.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wouter Loef, unithoofd operatiecentrum, tel. (050) 524 7530.

Kijk ook voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl 

Wil je een dag meelopen?
Uiteraard is dat mogelijk. Neem dan ook contact op met  Wouter Loef. Hij zal graag een afspraak met je willen maken.

Belangstelling?
Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het Martini Ziekenhuis
Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3.000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. In 2016 heeft het Martini Ziekenhuis voor de achtste maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is met name toegekend vanwege uitstekende arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen en vele mogelijkheden voor opleiding en training. Wij zijn trots op deze erkenning!