Coördinerend medisch secretaresse Polikliniek Neurologie en KNF

Wij zijn op zoek naar een coördinerend medisch secretaresse die de spin in het web is voor onze polikliniek.

Wat ga je doen

Als coördinerend medisch secretaresse ben jij het visitekaartje voor de poli Neurologie en KNF. Je functie bestaat uit zowel administratieve als coördinerende taken. De coördinerende taken zijn het roosteren van artsen en collega’s op de poli, het voorbereiden en participeren in het TPO (Tactisch Planning Overleg) en het uitwerken van acties die hieruit voortkomen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de collega’s en de neurologen bij het organiseren van de dagelijkse werkzaamheden. De administratieve werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het plannen van agenda’s en afspraken in het elektronisch patiëntendossier HIX, het afhandelen van telefoon, verzorgen van post en het maken van afspraken (o.a voor patiënten). Jij haalt plezier uit juist de combinatie van werkzaamheden in deze functie.

We vragen

 • diploma medische secretaresse, of MBO-niveau secretariële richting met medische terminologie;
 • aantoonbare ervaring met coördinerende werkzaamheden op bijvoorbeeld een secretariaat;
 • minimaal 2 jaar ervaring met administratieve en secretariële werkzaamheden;
 • een aantal jaren ervaring met het werken met elektronisch patiëntendossier (wij werken met HIX) en het planningssysteem Ortec;
 • een goede typevaardigheid en een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • een grote mate van zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen.

Patiënt- en klantgerichtheid zijn belangrijke speerpunten van onze afdeling, dit zoeken wij ook in een nieuwe collega. Wij werken samen aan de continuïteit van onze poli. Jij weet collega’s te inspireren zich in te zetten  en te coachen voor het optimaliseren en stroomlijnen van het administratieve werkproces. Je bent hierin proactief en gericht op samenwerken.

Wie zijn wij

Wij zijn een vernieuwd en gevarieerd team, een aantal secretaresses is al langere tijd werkzaam voor deze poli en een aantal is relatief nieuw. Met elkaar hebben we de werkzaamheden verdeeld, zo is er altijd een back-up secretaresse zodat taken niet te lang blijven liggen. Het samenwerken en coachen van elkaar bij de gemaakte werkafspraken heeft volop de aandacht. Naast de gewone werkzaamheden vinden we het ook van belang om aandacht te hebben voor elkaar, voor gezelligheid en het organiseren van een jaarlijks teamuitje.

Binnen onze polikliniek neurologie en KNF werken momenteel 8 neurologen, twee klinisch neurofysiologen, arts-assistenten in opleiding, een Physician Assistent, 12 secretaresses, een coördinator, een unithoofd, 13 gediplomeerde laboranten, 3 laboranten in opleiding, een afdelingsassistent en helpenden. We vinden het belangrijk om nieuwe collega’s op te leiden en hebben we een volledige opleidingsbevoegdheid voor laboranten en arts-assistenten.

Ons aanbod

 • Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak.
 • Een breed aanbod activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan.
 • In eerste instantie hebben wij plek voor een periode van 6 maanden, voor 32 uur per week. Verlenging na deze 6 maanden is eventueel mogelijk.
 • Maximaal € 2797,- op basis van 36 uur (FWG 40), afhankelijk van je kennis en ervaring,
 • Een vakantie toeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Samen voor de beste zorg

Als topklinisch opleidingsziekenhuis onderscheidt het Martini Ziekenhuis zich met een breed aanbod aan zorg en met 8 expertisegebieden, zoals brandwonden en het borstcentrum. Samen met de Santeon Ziekenhuizen werken we voortduren aan kwaliteit en innovatie. De beste zorg vraag de beste professionals en daar voegen we graag jou aan toe!