Coördinator polikliniek Chirurgie

Ben jij op zoek naar zowel een dynamische functie als dynamische werkplek én haal jij je plezier uit zowel ondersteunende als coördinerende werkzaamheden? Dan is deze vacature iets voor jou!

Jouw rol in het team
Als coördinator van de polikliniek chirurgie ben jij het eerste aanspreekpunt voor de collega’s bij het organiseren van de dagelijkse werkzaamheden en heb je hierbij een coachende rol ten aanzien van het verbeteren van de werkprocessen. Je functie bestaat zowel uit coördinerende als assisterende en administratieve taken. De coördinerende taken bestaan uit het roosteren van collega’s op de poli, chirurgen en arts-assistenten, het voorbereiden en participeren in het TPO (Tactisch Planning Overleg) en het uitwerken van acties die hieruit voortkomen. De administratieve werkzaamheden bestaan onder andere uit het (in)plannen van agenda’s en afspraken in het elektronisch patiëntendossier HIX.

Naast de werkzaamheden als coördinator help je als spreekuurassistente bij de ondersteuning van de spreekuren en verrichtingen op de behandelkamer, heb je telefonisch contact met patiënten, huisartsen en collega’s, plan je afspraken met patiënten en verzorg je de post. Met andere woorden wij bieden een dynamische functie met afwisselende werkzaamheden! Waarbij jij je plezier haalt uit de combinatie van deze werkzaamheden.

Over het team
Ons team kenmerkt zich door teamwork, enthousiasme en kwaliteit. Wij streven naar topzorg, die voldoet aan landelijke kwaliteitsnormen, en werken mee aan landelijke registratie van alle behandelingen op het gebied van vaat- en oncologische chirurgie. Het specialisme Chirurgie houdt zich bezig met de operatieve en niet-operatieve behandeling van patiënten met aandoeningen door ziekten en ongevallen.

Wij vragen van jou

  • Het diploma doktersassistente.
  • Aantoonbare ervaring met coördinerende werkzaamheden op een secretariaat.
  • Minimaal 3 jaar ervaring met administratieve en secretariële werkzaamheden.
  • Ervaring met het werken met een planningssysteem, bij voorkeur Ortec.
  • Ervaring met het werken met elektronisch patiëntendossier, bij voorkeur HIX.
  • Ervaring met het werken in Excel

Een goede beheersing van de Nederlandse taal noodzakelijk is. Je bent een zelfstandige en proactieve collega die goed prioriteiten kan stellen, en daarbij het overzicht houdt. Daarbij ben je een fijne, klantvriendelijke collega en een goede gesprekspartner voor de artsen.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 3.322,- op basis van 36 uur (FWG 45, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Johan de Groot, unithoofd, tel. (050) 524 7733.

Overige informatie
De gesprekken vinden plaats op donderdagochtend 9 december 2021.
Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel in- als extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.

Reageren kan tot en met 5 december 2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.