Coördinator Martini Geboorte Groep

Jouw rol in het team
Als coördinator Martini Geboorte Groep (MGG) werk je mee aan de verdere professionalisering en borging van de MGG.

Je neemt deel aan de overleggen van de stuurgroep en stelt samen met de voorzitter de agenda op.
Je biedt ondersteuning in de uitwerking van het MGG-jaarplan en de bijbehorende begroting.
Je regelt en bereidt de achterban bijeenkomsten voor samen met de werkgroep PR.
Je stelt overeenkomsten op, berekent de contributie en laat facturen maken.
Je hebt samen met leden van de stuurgroep contact met zorgverzekeraars voor verdere ontwikkeling van passende bekostiging binnen de geboortezorg.
Je bent op de hoogte van de inkomstenstromen en de mogelijke ontwikkelingen van integrale bekostiging.

Over het team
Je ondersteunt de stuurgroep bij de werkzaamheden voor de integrale geboortezorg organisatie MGG. In deze organisatie zijn vertegenwoordigd: eerstelijns verloskundigen en verloskundig actieve huisartsen, gynaecologen, echocentra, kraamzorg en het Martini Ziekenhuis. Je ondersteunt de missie van de MGG om ervoor te zorgen dat zwangerschap, bevalling en kraamtijd een positieve ervaring is voor de vrouw en de partner en om samen de beste geboortezorg te leveren door de juiste professional thuis of in het ziekenhuis. Je bent aanwezig bij de MGG vergaderingen (maandelijks) en ondersteunt de stuurgroep in het aansturen van de verschillende MGG werkgroepen.

Wij vragen van jou

 • e beschikt over hbo werk- en denkniveau.
 • Bij voorkeur heb je brede ervaring in de geboortezorg, waarbij je een verbindende onpartijdige bent tussen de verschillende echelons.
 • Je hebt oog voor de context waarin de MGG zich ontwikkelt en voor de verschillende partijen die hieraan deel nemen. In jouw werkzaamheden betrek je in een breed perspectief  de verschillende belangen en overwegingen van de verschillende partijen binnen de geboortezorg,
 • Je toont initiatief, bent proactief in de voorbereiding van vergaderingen en bijeenkomsten en zorgt ervoor dat alle partijen goed geïnformeerd zijn.

Dit krijg je ervoor terug

 • Als #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling.
 • Salaris van maximaal € 4.118,- (op basis van 36 uur, FWG 50, Cao-Ziekenhuizen). Het salaris wordt in december 2023 met 5% verhoogd en in juni 2024 volgt nog een Cao loonsverhoging.
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%.
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren (op jaarbasis bij een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor de duur van een jaar.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen en korting in het bedrijfsrestaurant.
 • Sterk in je Werk: een breed aanbod van activiteiten, workshops en trainingen die bijdragen aan je vitaliteit.
 • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Kom je met de auto? Die parkeer je, tegen een kleine vergoeding, naast het ziekenhuis.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over de vacature? Bel met Aly Hoekstra, unithoofd, tel. (050) 524 5290.

Overige informatie
Wij hebben alvast ruimte in onze agenda’s gemaakt om je te ontmoeten. Reserveer daarom 9 oktober (in de ochtend) alvast in jouw agenda voor een eventueel gesprek.

Over ons
Wij zijn een groot topklinisch opleidingsziekenhuis. Daar zijn we trots op! Wij kennen de behoefte van de patiënt en beslissen samen over wat gewenst en haalbaar is als het gaat om kwaliteit van leven. Ons ziekenhuis heeft een bovenregionale positie voor topklinische zorg en biedt voor de regio alle medisch-specialistische zorg die nodig is. Samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus.

Solliciteer