Contractmanager

Ben jij een ervaren contractmanager die deze nieuwe rol in ons ziekenhuis stevig neer kan zetten en het onderste uit de kan haalt?! Lees dan snel verder.

Jouw rol in het team
In deze nieuwe rol van Contractmanager, krijg je een prachtige kans om met jouw expertise en ervaring deze functie neer te zetten in ons topklinisch ziekenhuis. 

Met het contractbeheer van ongeveer 10 tot 15 contracten, Kraljic type 1, zet jij je in om de (raam)overeenkomsten en contracten zo goed mogelijk te benutten met als resultaat kwaliteitsoptimalisatie en kostenbesparing. Je houdt je bezig met verschillende soorten overeenkomsten en contracten. Denk aan onderhoud-, service-  en supportcontracten, samenwerkings- en dienstverleningsovereenkomsten,

Je bent onze expert bij nieuwe trajecten waarbij je inhoudelijk adviseert, toetst en beoordeelt.
Je werkt met interne belanghebbenden, externe partners en leveranciers. In dit complexe speelveld weet jij je te positioneren en houd je altijd de regie over het gehele proces, van contractvorming tot contractborging.

Over het team
De afdeling Inkoop levert een belangrijke bijdrage aan de beschikbaarheid en de kwaliteit van de zorg en is medeverantwoordelijk voor het  betaalbaar houden van de geleverde zorg. Je werkt in een complexe omgeving met soms verschillende belangen ten opzichte van kwaliteit, prijs en beschikbaarheid. Onze afdeling bestaat uit een enthousiast team van zo’n 15 professionals in verschillende rollen die samen zorgdragen voor een soepel en professioneel inkoopproces. Het huidige inkoopvolume op jaarbasis bedraagt ruim € 80 miljoen. De afdeling inkoop valt onder het Facilitair Bedrijf.

Het Facilitair Bedrijf
Binnen het Facilitair Bedrijf werken ongeveer 300 collega’s, vanuit een viertal domeinen: Techniek & Huisvesting, Hotelservices, Inkoop & Logistiek en Facilitaire Services.

Onze missie: ‘Het Facilitair Bedrijf levert op basis van een diversiteit aan facilitaire producten en diensten een belangrijke bijdrage aan de mensgerichte zorg die het Martini Ziekenhuis in gezamenlijkheid en integraal levert.’

De ambitie van het Facilitair Bedrijf is om zich de komende jaren door te ontwikkelen als facilitaire zorgverlener waarbij continue verbeteren met behulp van klantparticipatie een belangrijke rol speelt. Dit gebeurt vanuit onze kernwaarden Deskundig, Aandacht en Service (DAS) op basis van persoonlijk leiderschap.

Wij vragen van jou

 • HBO werk- en denkniveau;
 • NEVI opleiding is een pre of bereid deze te behalen;
 • Affiniteit met inkoop- en/of contractmanagement;
 • Aantoonbare ervaring in het managen van contracten;
 • Kennis van (inkoop)processen in de zorg is een pre

Jij pakt de ruimte en kansen die je krijgt en je bent gewend in verschillende klantomgevingen te werken. Je neemt initiatief, ziet kansen en komt tot goede oplossingen en besparingen. Verder doorzie je financiële verplichtingen/gevolgen en weet je succesvol besparingen te realiseren en/of kosten te voorkomen. Met jouw analytische blik ben je goed in staat om complexe systemen en processen snel te doorgronden. Tenslotte ben je stressbestendig en in staat om (je eigen) werk goed te plannen en te organiseren.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een baan in hét topklinisch opleidingsziekenhuis van Noord-Nederland
 • Volop kansen voor opleiding en training.
 • Een enthousiast team binnen een topklinisch ziekenhuis.
 • Maximaal € 4.227,- op basis van 36 uur (FWG 55, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband.
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Kom je met de fiets? Goede stallingsmogelijkheden en fietsregeling.
 • Kom je met de auto of Openbaar Vervoer? Makkelijk bereikbare werkplek én een parkeergarage naast het ziekenhuis

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Secretariaat Facilitair Bedrijf, 050 5246290

Overige informatie
Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel in- als extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.
Reageren kan tot en met 31 oktober 2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.