Chirurg oncoloog

Jouw rol in het team
De maatschap chirurgie van het Martini Ziekenhuis zoekt per 1 oktober 2022 voor de periode van 1 jaar een enthousiaste chirurg oncoloog met aandachtsgebieden mammachirurgie en colorectale chirurgie. Beide aandachtsgebieden kennen een topklinisch profiel binnen ons ziekenhuis.

Over het team
De maatschap chirurgie is een relatief jonge groep met veel ambitie die innovatie en kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft. Oncologie is een speerpunt binnen het Martini Ziekenhuis. Het Martini Ziekenhuis onderscheidt zich dan ook met een zeer groot aanbod voor zowel de mamma-, de colon- als de rectumchirurgie. U krijgt uitgebreid de kans om ervaring op te doen binnen deze pathologie. U participeert in zowel de algemene voorwachtals achterwachtdientsen.

Wij vragen van jou

  • Brede vakinhoudelijke interesse.

Dit krijg je ervoor terug

  • Werken in een topklinisch opleidingsziekenhuis.

Inlichtingen
U kunt over de vacature contact opnemen met dr. J.P. Deroose, chirurg oncoloog tel. (050) 524 7669 of dr. W. Kelder, chirurg oncoloog. (050) 524 7933. Voor meer informatie over het Martini Ziekenhuis verwijzen wij u naar www.martiniziekenhuis.nl

Belangstelling?
Uw schriftelijke motivatie en curriculum vitae kunt u voor 14 augustus a.s. sturen of mailen (ToetredingVMS@mzh.nl) naar het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, ter attentie van mw. A.H. de Vries-Jansen, Bureau Medische Staf, postbus 30033, 9700 RM Groningen.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.