Chauffeur geneesmiddelen

Jouw rol in het team
Hou je van uitslapen, zelfstandig werken en autorijden? Grote kans dat dit dan een geschikte functie voor jou is! Als chauffeur geneesmiddelen rij je op woensdag- en vrijdagavond door de noordelijke provincies om medicatie te bezorgen bij verpleeghuizen en particulieren. Je werkdag begint om 16:30 bij onze ziekenhuisapotheek. Daar haal je de geneesmiddelen op die klaar staan om deze vervolgens in je auto te laden en aan de rit te gaan. Ongeveer vier uur later ben je weer terug op de basis bij het Martini Ziekenhuis.

Naast deze twee vaste momenten ben je ook beschikbaar om op afroep op andere momenten te werken als onze capaciteit daar om vraagt. Dit kan zijn als chauffeur, maar het is ook mogelijk om ingezet te worden ter ondersteuning van ons interne transport team.

Over het team
De unit Centrale Logistieke Eenheid (CLE) bestaat uit zo’n 50 medewerkers en is onderdeel van het facilitair bedrijf. Binnen het Martini Ziekenhuis is de CLE verantwoordelijk voor de uitvoering van ondersteunende transport gerelateerde en logistieke diensten. Als logistiek medewerker kom je overal in het ziekenhuis en is geen gangetje je vreemd. De CLE is een leuk en gemengd team waar een open en een goede sfeer heerst.

Het Facilitair Bedrijf
Samen met de zorgprofessionals draagt het Facilitair Bedrijf met ca. 300 fte bij aan “samen voor de beste zorg”. De producten en diensten van het Facilitair Bedrijf hebben te maken met eten, drinken en verblijf, ontvangst en beveiliging, inkoop en logistiek, techniek en huisvesting, facilitaire Services.  Dit alles gebeurt vanuit de waarden Deskundig, Aandacht en Service.

We zijn ook te vinden op Instagram. Kom daar alvast kennismaken.

Wij vragen van jou

 • Een diploma MBO-3 of 4, richting logistiek
 • Een geldig rijbewijs
 • Nauwkeurigheid en een pro-actieve houding
 • Goede sociale vaardigheden en je hebt een collegiale, klantvriendelijke en dienstverlenende houding
 • Een zelfstandige houding, het rijden doe je tenslotte alleen

Dit krijg je ervoor terug

 • Volop kansen voor opleiding en training
 • Salaris van maximaal € 2.690,-, op basis van 36 uur, FWG 25, CAO Ziekenhuizen
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen en korting in het bedrijfsrestaurant
 • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Kom je met de auto? Daarvoor hebben we een parkeergarage naast het ziekenhuis.

Ben je razend enthousiast over deze leuke vacature? Stuur naast je cv ook een korte motivatie waarom deze baan je aanspreekt.

Vragen?
Heb je nog vragen over de vacature? Neem contact op met Jan Jaap Wesselink, Unithoofd Centrale Logistieke Eenheid, tel nr. (050) 5247130. Hij vertelt je graag meer.

Overige informatie
Wij hebben alvast ruimte in onze agenda’s gemaakt om je te ontmoeten. Reserveer daarom 5 april alvast in jouw agenda voor een eventueel gesprek.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer