Cardioloog Chef de Clinique

Jouw rol in het team
In verband met vertrek van één van onze collega’s zijn wij per direct op zoek naar een chef de Clinique Cardiologie om onze vakgroep te versterken. Wij zoeken een cardioloog (of een cardioloog in opleiding in het laatste deel van de opleiding) die het vak in de volle omvang wil gaan uitoefenen voor de duur van tenminste een jaar. Als Chef de Clinique kom je in loondienst bij het MSB Martini.

Het Martini Ziekenhuis beschikt over een moderne CCU, een Spoedeisende Hulp met Observatorium, een grote verpleegafdeling en dagbehandeling. We beschikken over een volledig uitgeruste functieafdeling met o.a. dobu-stress echografie, inspanning-echografie en TEE’s. Er is een nauwe samenwerking met de afdeling radiologie op gebied van CT-angiografie, MRI en nucleaire diagnostiek. Naast diagnostische CAG’s hebben we een uitgebreid programma op het gebied van device implantaties. We implanteren pacemakers, ICD’s, CRT’s en S-ICD’s.

Wij zijn betrokken bij de opleiding van AIOS cardiologie (B-opleiding), interne geneeskunde, long geneeskunde en sport geneeskunde. Daarnaast begeleiden we een grote groep ANIOS aan het begin van hun carrière als arts. Er zijn meerdere verpleegkundig specialisten en een physician assistant in dienst. De ambitie van de maatschap ligt de komende jaren op het verder ontwikkelen van de ritmezorg en de beeldvorming. Het Martini ziekenhuis is inmiddels een door de STZ erkend topklinisch ritmecentrum. Er is een goede samenwerking met de omliggende ziekenhuizen en huisartsen binnen Hartnet Noord-Nederland.

Over het team
De vakgroep cardiologie bestaat uit 13 cardiologen, waaronder 2 chef de Cliniques en is onderdeel van het Medisch Specialistisch Bedrijf Martini.

Binnen het MSB Martini zijn ruim 120 medisch specialisten van dertien specialismen in vrije vestiging actief. Het MSB Martini levert samen met het Martini Ziekenhuis hoogwaardig medisch specialistische zorg: zowel basiszorg voor de regio Groningen als topklinische zorg voor patiënten uit heel Noord-Nederland.

Wij vragen van jou

  • Een enthousiaste teamplayer
  • Geïnteresseerd in beeldvorming en/of hartfalen
  • Ambitieus en hebt affiniteit voor organisatie, onderwijs, kwaliteitsverbetering en/of wetenschappelijk onderzoek

Dit krijg je ervoor terug
Als Chef de Clinique kom je in loondienst bij het MSB Martini.

Inlichtingen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. drs. J.A.D. Verberkmoes, medisch manager, of met mw. drs. M.M.Captein voorzitter van de vakgroep, tel. (050) 524 5800, email M.Captein@mzh.nl .

Kijk voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl

Belangstelling?
Je sollicitatie en curriculum vitae ontvangen we graag via de mail. Je kunt jouw sollicitatie richten aan het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, ter attentie van mw. E.J.R. van Turnhout, Bureau Medische Staf, ToetredingVMS@mzh.nl.

Graag ontvangen wij je brief uiterlijk 18 juni 2023.

Samen voor de beste zorg!
Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Op teammartini.nl zie je hoe we daarover in gesprek zijn. Wil jij ons team komen versterken?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs