Apothekersassistent Ziekenhuisapotheek

Jouw rol in het team
Als apothekersassistent ben je werkzaam binnen de unit Externe Instellingen. Je verwerkt medicatieopdrachten die binnen komen vanuit verschillende zorginstellingen en de geneesmiddelendistributie vanuit de ziekenhuisapotheek. Je bent hét aanspreekpunt voor de zorginstellingen. Daarom bezoek je de instellingen regelmatig. Je hebt veel telefonisch contact met verpleegkundigen en verpleeghuisartsen. Je werkt nauw samen met de apothekers specifiek voor de Externe Instellingen.

Over het team
Het team van de unit Externe Instellingen bestaat uit 23 collega’s, waarvan 3 instellingsapothekers, 17 apothekersassistenten, 1 logistiek ondersteunend medewerker en 1 kwaliteitscoördinator. Deze unit verzorgt de farmaceutische dienstverlening voor ruim 2.000 verpleeghuiscliënten in de provincie Groningen. Daarbij heeft de unit intensief contact met de artsen en verpleegkundigen in de betreffende verpleeghuizen.

De ziekenhuisapotheek is verantwoordelijk voor de levering van geneesmiddelen aan verschillende partijen. Denk hierbij aan de eigen organisatie, verpleeghuizen en andere ziekenhuizen in de provincie Groningen, maar ook zorginstellingen en ziekenhuizen op landelijk niveau. Kwaliteit, professionaliteit en betrokkenheid bij het primaire zorgproces zijn sleutelbegrippen. De apotheek is GMP gecertificeerd.

Wij vragen van jou

  • Je beschikt over het diploma apothekersassistent.
  • Enige relevante werkervaring en je bent bereid tot het volgen van bij- en nascholing.
  • Ervaring met het werken met computers.

In je werk is het belangrijk dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en klantvriendelijk en servicegericht bent. Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken. Tijdens je werkzaamheden heb je altijd ook voor de teamprestatie en het teambelang.

Dit krijg je ervoor terug

  • Als  #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling
  • Salaris van maximaal € 3.318,- (op basis van 36 uur, FWG 40, Cao-Ziekenhuizen). Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
  • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
  • Een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen en korting in het bedrijfsrestaurant
  • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Kom je met de auto? Die parkeer je, tegen een kleine vergoeding, naast het ziekenhuis.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over de vacature? Bel met Monique van de Worp, unithoofd Externe Instellingen, tel. (050) 524 6759.

Over ons
Wij zijn een groot topklinisch opleidingsziekenhuis. Daar zijn we trots op! Wij kennen de behoefte van de patiënt en beslissen samen over wat gewenst en haalbaar is als het gaat om kwaliteit van leven. Ons ziekenhuis heeft een bovenregionale positie voor topklinische zorg en biedt voor de regio alle medisch-specialistische zorg die nodig is. Samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus.

Solliciteer