Apothekersassistent Martini Apotheek

Jouw rol in het team
Samen met jouw collega’s ben jij het visitekaartje aan de balie van de Martini Apotheek. Vakkundig en met hart voor de patiëntenzorg adviseer je patiënten en bezoekers die na een dagbehandeling of polibezoek hun medicatie komen afhalen. Je bent verantwoordelijk voor de receptverwerking en medicatiebegeleiding in de vorm van medicatiebewaking. Op een vriendelijke en duidelijke manier geef je de gebruikersinstructies. Daarnaast zorg je voor een juiste informatieoverdracht naar de eigen thuisapotheek. Achter de schermen kan het team van de ziekenhuisapotheek ook op jouw deskundigheid en enthousiasme rekenen, bij de medicatieverificatie bij ontslag en het klaarmaken van ontslagmedicatie bijvoorbeeld. Bij de Martini Apotheek zijn we altijd op zoek naar vernieuwingen zodat we ons werk kunnen blijven verbeteren. Met jouw plezier in veranderingen en enthousiasme voor nieuwe projecten draag jij hier ook je steentje aan bij.

De Martini Apotheek biedt jou als poliklinische apotheek én 24/7 dienstapotheek een dynamische werkplek. Samen met de ziekenhuisapotheek bieden wij de hoogste kwaliteit transmurale farmaceutische zorg. Onze levering van geneesmiddelen sluit naadloos aan bij het medicatiebeleid en de specialistische behandelprotocollen in het ziekenhuis. Daarmee borgen we een vloeiende overgang tussen intra- en extramurale zorg.

Over het team

Patiënten en bezoekers waarderen onze Martini Apotheek al jaren met een ruime 8. Dit mooie cijfer hebben wij mede te danken aan de robot die de juiste medicijnen ophaalt tijdens de receptverwerking. Hierdoor heb jij als apothekersassistent ruim de tijd om patiënten en bezoekers prettig te helpen. Het feit dat de sfeer in ons team uitstekend en we gewoon ‘je en jij’ tegen elkaar zeggen, draagt bij aan de hoge waardering van patiënten en bezoekers. Je bent van harte welkom om een dag met ons mee te lopen en zelf de sfeer te komen proeven!

Wij vragen van jou
Je werkt graag zelfstandig, maar verliest het teambelang en de teamprestatie nooit uit het oog. Voor jou is het belangrijk om onze klantwaarding hoog te houden of zelfs te verbeteren. Een scherp oog voor kwaliteit en service en een klantvriendelijke houding ontbreken bij jou niet. Je communiceert prettig met patiënten en collega’s.

 • Het diploma apothekersassistent
 • Recente werkervaring in een openbare, poliklinische of dienstapotheek is een pré
 • Affiniteit met baliewerkzaamheden en complexere recepten
 • Bereidheid om naast dagdiensten mee te rouleren met de diensten in de nacht, het weekend en op feestdagen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het rouleren in deze diensten
 • Ervaring met Mira/CGM Apotheek is een pré

Dit krijg je ervoor terug

 • Als  #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling
 • Salaris van maximaal € 3.160,- (op basis van 36 uur, FWG 40, Cao ziekenhuizen)
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen en korting in het bedrijfsrestaurant
 • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Kom je met de auto? Daarvoor hebben we een parkeergarage naast het ziekenhuis.
 • ORT voor je gewerkte onregelmatige diensten

Vragen?
Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Geanne de Haan, Manon Bakker of Annet Tonkes, Apothekers, tel nr. (050) 524 5700.

Tijdens de looptijd van deze procedure zullen we geschikte kandidaten alvast uitnodigen voor een gesprek.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer