Apothekersassistent Martini Apotheek, 28 – 36 uur

Martini Apotheek
De Martini Apotheek is een poliklinische apotheek in het Martini Ziekenhuis, die begin 2013 haar deuren heeft geopend. In samenwerking met de ziekenhuisapotheek biedt de poliklinische apotheek op klantvriendelijke wijze hoogwaardige transmurale farmaceutische zorg aan patiënten die in behandeling zijn (geweest) in het ziekenhuis. De aflevering van geneesmiddelen sluit aan bij het medicatiebeleid en de specialistische behandelprotocollen in het ziekenhuis, waardoor een vloeiende overgang tussen intra- en extramurale zorg wordt gerealiseerd. Binnen de ruime openingstijden wordt iedereen geholpen die zich aan de balie meldt, ook een patiënt, medewerker of bezoeker met een recept van de huisarts of huisartsenpost.

De functie
Klantvriendelijkheid, kwaliteit en service staan voorop. Verreweg de meeste recepten worden aan de balie aangeboden dan wel opgehaald, dus patiëntencontact vormt het hoofdbestanddeel van je werkzaamheden. De lijnen in het ziekenhuis zijn kort, dus het contact met de artsen, verpleegkundigen en de collega's van de ziekenhuisapotheek verloopt soepel en aangenaam.

Je draagt zorg voor de receptverwerking, de medicatiebegeleiding in de vorm van medicatiebewaking, het geven van binnen het ziekenhuis afgestemde voorlichting en gebruiksinstructies en de medicatieoverdracht van en naar de eigen apotheek, en het beheer van de geneesmiddelenvoorraad in de apotheek. Daarnaast ben je in staat om ontslaggesprekken te voeren (medicatieverificatie).

We vragen

  • Diploma apothekersassistent.
  • Minimaal 2 jaar recente werkervaring in de openbare, poliklinische of dienst apotheek.
  • Affiniteit met baliewerkzaamheden.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, ervaring met patiëntencontact.
  • Om kunnen gaan met complexe materie/recepten.
  • Flexibele werktijden, bereidheid ook tijdens diensturen te werken.
  • Ervaring met Mira/CGM Apotheek is een pré.

Daarnaast heb je affiniteit met logistieke werkzaamheden.
Je taken voer je zelfstandig uit maar je houdt oog voor de teamprestatie en het teambelang. Je werkt klant- en servicegericht en beschouwt je werk als uitdagend. Je hebt plezier in veranderingen en nieuwe projecten.

We bieden
De functie is ingeschaald in FWG 40, het salaris bedraagt maximaal € 2.695,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Het betreft een vacature voor bepaalde tijd, 28 tot 36 uur per week, voor de duur van één jaar met zicht op een vast dienstverband.

Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook biedt de CAO Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PGGM).

We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé project, bedrijfsfitness, het fietsplan en een fiscale regeling woon-werkverkeer.

Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Zo kun je gratis de auto parkeren op een dichtbij gelegen parkeerterrein.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met mevrouw M. van Renselaar, apotheker of mevrouw A. Tonkes, apotheker / directeur tel. 050 - 524 5700.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 50 en 51.

Kijk op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis.

Belangstelling?
Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

Het Martini Ziekenhuis
Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. Op 10 februari 2016 heeft het Martini Ziekenhuis voor de achtste maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is met name toegekend vanwege uitstekende arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen en vele mogelijkheden voor opleiding en training. Wij zijn trots op deze erkenning!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.