Apothekersassistent Martini Apotheek

Jouw rol in het team

Samen met jouw collega’s ben jij aan de balie het visitekaartje van de Martini Apotheek Vakkundig en met hart voor de patiëntenzorg adviseer je patiënten en bezoekers die na een dagbehandeling of polibezoek hun medicatie komen afhalen. Je bent verantwoordelijk voor de receptverwerking en medicatiebegeleiding in de vorm van medicatiebewaking. Op een vriendelijke en heldere manier geef jij de gebruikersinstructies. Daarnaast zorg je voor een juiste informatieoverdracht naar de eigen thuisapotheek. Ook achter de schermen kan het team van de ziekenhuisapotheek op jouw deskundigheid en enthousiasme rekenen. Bij de medicatieverificatie bij ontslag en het klaarmaken van ontslagmedicatie bijvoorbeeld. Bij de Martini Apotheek zijn we altijd in beweging om ons werk nog verder te verbeteren. Met jouw plezier in veranderingen en enthousiasme voor nieuwe projecten draag jij hier ook je steentje aan bij.

De Martini Apotheek biedt jou als poliklinische apotheek én 24/7 dienstapotheek een dynamische werkplek. Samen met de ziekenhuisapotheek bieden wij de hoogste kwaliteit transmurale farmaceutische zorg. Onze levering van geneesmiddelen sluit naadloos aan bij het medicatiebeleid en de specialistische behandelprotocollen in het ziekenhuis. Daarmee borgen we een vloeiende overgang tussen intra- en extramurale zorg.

Over het team

Patiënten en bezoekers waarderen onze Martini Apotheek al jaren met een ruime 8. Dit mooie cijfer danken wij onder anderen aan de robot die de juiste medicijnen ophaalt tijdens de receptverwerking. Hierdoor heb jij als apothekersassistent ruim de tijd om patiënten en bezoekers prettig te helpen. Het feit dat de sfeer in ons team uitstekend en we gewoon ‘je en jij’ tegen elkaar zeggen, draagt bij aan de hoge waardering van patiënten en bezoekers. Je bent van harte welkom om een dag met ons mee te lopen en zelf de sfeer te komen proeven!

Teamquote

‘Je vak uitoefenen in een prettige teamsfeer doe je bij de Martini Apotheek’

Wij vragen van jou

  • Diploma Apothekersassistent.
  • Recente werkervaring in een openbare, poliklinische of dienstapotheek.
  • Affiniteit met baliewerkzaamheden en complexere recepten.
  • Bereidheid om naast dagdiensten mee te rouleren met de diensten in de nacht, het weekend of op feestdagen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het rouleren in deze diensten.
  • Ervaring met Mira/CGM Apotheek is een pré.

Je werkt graag zelfstandig, maar verliest het teambelang en de teamprestatie nooit uit het oog. Voor jou is het belangrijk om onze klantwaarding hoog te houden of zelfs te verbeteren. Een scherp oog voor kwaliteit en service en een klantvriendelijke houding ontbreken bij jou niet. Je communiceert prettig met patiënten en collega’s. 

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 2.937,- op basis van 36 uur (FWG 40 , CAO Ziekenhuis), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur voor 1 jaar met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.