Apothekersassistent Geneesmiddelenlogistiek

Jouw rol in het team
Als nieuwe collega kom je te werken binnen het team van de unit Geneesmiddelenlogistiek, onderdeel van de afdeling Ziekenhuisapotheek. De werkzaamheden binnen de unit Geneesmiddelenlogistiek zijn zeer divers. De taken bestaan onder andere uit: het verwerken van patiëntleveranties en aanvragen van afdelingen en units. Ook hoort het  klaarmaken van opiaten en diverse overhevelingsmiddelen tot je werkzaamheden. Tevens is de unit Geneesmiddelenlogistiek verantwoordelijk voor het afleveren van (cytostatica)kuren. Naast de reguliere taken hebben alle apothekersassistentes binnen de unit eigen aandachtsgebieden, hierbij kun je onder andere denken aan assortimentsbeheer, opiaten en trials.

Over het team
De unit Geneesmiddelenlogistiek is de spil van de ziekenhuisapotheek. Alle verstrekkingen van geneesmiddelen (zowel intern als extern) verlopen via de deze unit. Daarbij staat de unit in nauw contact met alle overige units en met de interne afdelingen van het ziekenhuis.

Binnen de unit is er sprake van duaal leiderschap in de vorm van een ziekenhuisapotheker en unithoofd en zijn er twee coördinatoren voor de dagelijkse aansturing. Het team bestaat uit 17 apothekersassistenten en 11 logistiek medewerkers.

De ziekenhuisapotheek is verantwoordelijk voor de levering van geneesmiddelen aan verschillende partijen. Zo voorziet de ziekenhuisapotheek in dienstverlening aan de eigen organisatie en een aantal verpleeghuizen in de regio. Daarnaast levert de ziekenhuisapotheek apotheekbereidingen door aan ziekenhuizen en zorginstellingen op landelijk niveau. In totaliteit bestaat de ziekenhuisapotheek uit ongeveer 180 medewerkers welke verdeeld zijn onder meerdere units, te weten; Klinisch Farmaceutische zorg, Laboratorium & Toxicologie, Externe Instellingen, Geneesmiddelenbereidingen, Geneesmiddelenlogistiek en Bedrijfsbureau.

Wij vragen van jou

  • Het diploma apothekersassistent.
  • Relevante werkervaring.
  • Je bent leergierig ingesteld en je bent bereid tot het volgen van bij- en/of nascholing.
  • Je bent bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien en te werken in de avonduren en in het weekend.

Als collega ben je enthousiast en klant- en servicegericht. Je hebt oog voor de teamprestaties en het teambelang. Daarnaast ben je accuraat en kun je zelfstandig werken.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 3.160,- op basis van 36 uur (FWG 40, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 12 maanden, met kans op verlenging.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Samen met jou wordt er gekeken naar de omvang van het dienstverband, waarbij er een keuze kan worden gemaakt voor een dienstverband tussen de 28-36 uur per week.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.

Anke Schuiling, unithoofd Geneesmiddelenlogistiek of Annemieke Drenth, beiden bereikbaar via tel nr. 050 5247274

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer