Apothekersassistent Geneesmiddelenlogistiek

Afwisseling, innovatie en een directe bijdrage leveren aan samen voor de beste zorg, dat is jouw rol als apothekersassistent. Heb jij het diploma apothekersassistent op zak en wil jij werken bij onze ziekenhuisapotheek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol in het team
Als nieuwe collega kom jij te werken binnen het team van de unit Geneesmiddelenlogistiek, onderdeel van de afdeling Farmacie.

Over het team
De unit Geneesmiddelenlogistiek is de spil van de ziekenhuisapotheek. Alle verstrekkingen van geneesmiddelen (zowel intern als extern) verlopen via de Geneesmiddelenlogistiek. Daarbij staat de unit in nauw contact met alle overige units en met de interne afdelingen van het ziekenhuis.

Binnen de unit is er sprake van duaal leiderschap in de vorm van een Ziekenhuisapotheker en Unithoofd en zijn er twee coördinatoren voor de dagelijkse aansturing. Het team bestaat uit 16 apothekersassistenten en 13 logistiek medewerkers. 

De ziekenhuisapotheek is verantwoordelijk voor de levering van geneesmiddelen aan verschillende partijen. Zo voorziet de ziekenhuisapotheek in dienstverlening aan de eigen organisatie, verpleeghuizen en andere ziekenhuizen in de provincie Groningen. Daarnaast levert de ziekenhuisapotheek geneesmiddelen aan ziekenhuizen en zorginstellingen op landelijk niveau. In totaliteit bestaat de ziekenhuisapotheek uit ongeveer 180 medewerkers welke verdeeld zijn onder meerdere units, te weten; Klinisch Farmaceutische zorg, Laboratorium, Externe Instellingen, Geneesmiddelenbereidingen, Geneesmiddelenlogistiek en Bedrijfsbureau.

Wij vragen van jou 

  • Het diploma apothekersassistent.
  • Relevante werkervaring.
  • Je bent leergierig ingesteld en je bent bereid tot het volgen van bij- en/of nascholing.
  • Je bent bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien en te werken in de avonduren en in het weekend.

Als collega ben je enthousiast en klant- en servicegericht. Je hebt oog voor de teamprestaties en het teambelang. Daarnaast ben je accuraat en kun je zelfstandig werken.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 3.025,- op basis van 36 uur (FWG 40, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Samen met jou wordt er gekeken naar de omvang van het dienstverband, waarbij er een keuze kan worden gemaakt voor een dienstverband tussen de 24-32 uur per week.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Charlayne de Vries, unithoofd, tel nr. 050 5245847 

Overige informatie.
Gesprekken worden zo spoedig mogelijk ingepland.
Reageren kan tot en met 24 oktober 2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.