Anios SEH

Ben jij basisarts, zeer stressbestendig, leergierig en uiterst flexibel? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou op onze SEH!

Jouw rol in het team
Als arts-assistent ben je medeverantwoordelijk voor het op een effectieve, veilige en klantvriendelijke wijze verlenen van acute zorg op onze SEH. Ook draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de SEH. Je bent werkzaam onder supervisie van de SEH-artsen. Wij bieden je brede ontwikkelingsmogelijkheden, zoals een verdere verdieping van je kennis en kunde van verschillende specialismen.

Op basis van de uitkomsten van een ontwikkelassessment wordt in afstemming met de Martini academie een ontwikkelplan opgesteld afhankelijk van de periode dat je hier werkzaam bent.

Over het team
De spoedzorg geboden op de Spoedeisende Hulp (SEH) van ons ziekenhuis is al jaren op een kwalitatief hoog niveau. De SEH is daarmee een belangrijk visitekaartje. Het afgelopen jaar ontving de SEH ongeveer 30.000 patiënten. Als ANIOS draai je dag-, tussen-, avond- en weekenddiensten.

Onze SEH deelt een gezamenlijke ingang met de HAP Groningen. Ook beschikt het MZH over een 24/7 apotheek. Ambulances komen graag naar ons. Onder andere dit allemaal maakt dat we een drukke SEH zijn, waar hard gewerkt wordt en veel te leren valt.

Deze zomer is onze uitgebreide verbouwing klaar. Dan beschikken we over een prachtige open en lichte afdeling, waar we samen met het team elke dag weer verder kunnen werken aan het bieden van de best mogelijke zorg voor alle spoedpatiënten.

Wij vragen van jou

  • Je hebt de studie geneeskunde afgerond en bent ingeschreven in het BIG register.
  • Je hebt interesse in het vakgebied van de SEH en bent leergierig.
  • Je bent stressbesteding, hardwerkend en flexibel.
  • Enige ervaring is een pré.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 5.620,- op basis van 36 uur (FWG 65, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Vragen?
We komen graag met je in contact.
Je kunt bellen met de dienstdoende SEH arts-KNMG, via tel. (050) 5245152

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij de interne kandidaat voorrang krijgt.

Reageren kan tot en met 30 mei 2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs