ANIOS Obstetrie en Gynaecologie

Jouw rol in het team
Als ANIOS Obstetrie en Gynaecologie ben jij verantwoordelijke voor zowel de verloskundige als gynaecologische patiënten. Je werkzaamheden zijn heel divers en geen dag is hetzelfde.

Je start met een inwerkperiode op de afdeling (obstetrie, gynaecologie en kraam) en de verloskamers. Na deze inwerkperiode kun je starten in de dienst en mag je uiteindelijk zelfstandig bevallingen begeleiden. Daarnaast beoordeel je spoed patiënten op de verloskamers en de Spoedeisende Hulp. Op termijn wordt je ingewerkt op de polikliniek om obstetrische en gynaecologische patiënten onder supervisie te zien waarbij je zelfstandig echo’s leert verrichten.

Over het team
Onze vakgroep bestaat uit 11 gynaecologen met allen een eigen aandachtsgebied. Naast algemene gynaecologie en verloskunde zijn er de subspecialisaties fertiliteit, urogynaecologie, oncologie en endoscopische chirurgie. Wij participeren in de opleiding van gynaecologen (cluster Groningen), coassistenten, huisartsen en verloskundigen. Daarnaast heeft het Martini Ziekenhuis het grootste obstetrische centrum van Noord-Nederland. Er is een nauwe samenwerking met de eerste lijn onder andere door de Martini Geboorte Groep (samenwerking tussen de gynaecologen maatschap en verloskundige- en kraamzorg praktijken in de regio).

Wij vragen van jou

 • Wij zoeken een enthousiaste en afgestudeerde basisarts met interesse in de obstetrie en gynaecologie.
 • Je bent een flexibele collega, die stressbestendig is en wil leren omgaan met spoedsituaties.
 • Je werkt samen met een groot team van verpleegkundigen, verloskundigen, arts-assistenten en gynaecologen.

Kortom, wij hebben plek voor een collegiale arts die goed samenwerken belangrijk vindt.

Dit krijg je ervoor terug

 • Als #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling.
 • Salaris van maximaal € 6.091,- (op basis van 36 uur, FWG 65, Cao-Ziekenhuizen). Het salaris wordt in december 2023 met 5% verhoogd en in juni 2024 volgt nog een Cao loonsverhoging.
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%.
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren (op jaarbasis bij een fulltime dienstverband).
 • Een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen en korting in het bedrijfsrestaurant.
 • Sterk in je Werk: een breed aanbod van activiteiten, workshops en trainingen die bijdragen aan je vitaliteit.
 • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Kom je met de auto? Die parkeer je, tegen een kleine vergoeding, naast het ziekenhuis.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over de vacature? Neem contact op met Marjolein Kleppe, gynaecoloog, plaatsvervangend opleider, e-mail. M.kleppe@mzh.nl.

Over ons
Wij zijn een groot topklinisch opleidingsziekenhuis. Daar zijn we trots op! Wij kennen de behoefte van de patiënt en beslissen samen over wat gewenst en haalbaar is als het gaat om kwaliteit van leven. Ons ziekenhuis heeft een bovenregionale positie voor topklinische zorg en biedt voor de regio alle medisch-specialistische zorg die nodig is. Samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus.

Solliciteer