ANIOS Neurologie

Jouw rol in het team
De vakgroep Neurologie & KNF heeft gedurende het hele jaar meerdere plekken voor enthousiaste ANIOS neurologie. Als ANIOS Neurologie werk je voornamelijk op de verpleegafdeling Neurologie, de Spoedeisende Hulp en doe je consulten op de andere afdelingen binnen het ziekenhuis. Je neemt deel aan de diensten van de arts-assistenten en ziet zelfstandig patiënten, uiteraard onder supervisie van de neuroloog.

We hebben veel aandacht voor jouw ontwikkeling en laten je graag de veelzijdigheid van het specialisme Neurologie zien. Zowel jonge als oude patiënten met chronische, maar ook veel acute neurologische ziektebeelden komen voorbij. Een scherp oog, doortastendheid en goede communicatieve vaardigheden komen hierbij goed van pas.

Bij ons word je goed voorbereid op het werken binnen onze afdeling. Zo bieden we een SBMS-cursus aan en een cursus Acute Neurologie. Je volgt gestructureerd onderwijs en bouwt aan je eigen digitale ANIOS-portfolio. Kortom: je krijgt de kans om in korte tijd veel te leren. Deze functie is erg geschikt als voorbereiding op de opleiding tot neuroloog, maar ook basisartsen met ambitie binnen andere vakgebieden (zoals huisarts, SEH-arts, revalidatiearts) zullen onmisbare kennis en vaardigheden opdoen. Onze ervaring is dat veel ANIOS doorstromen naar de opleiding van hun keuze. We verzorgen de B-opleiding Neurologie vanuit het UMCG.

Over het team
Ons team bestaat uit 11 neurologen en 8 ANIOS. Iedere neuroloog heeft één of meerdere aandachtsgebieden. Ook werk je, in multidisciplinair verband, veel samen met verpleegkundigen en paramedici. De verpleegafdeling bestaat uit 28 bedden, waarvan 8 bedden op de stroke-unit. Binnen het team zijn er korte lijntjes en is de supervisie laagdrempelig. Dat wordt door de ANIOS als erg prettig ervaren.

Wij vragen van jou

  • Een (bijna) afgeronde studie geneeskunde
  • BIG registratie als basisarts
  • Interesse in Neurologie

Dit krijg je ervoor terug

  • Een prettig team met korte lijntjes
  • Volop kansen voor opleiding en training
  • Salaris van maximaal € 5.801,- (FWG 65 Cao-ziekenhuizen) op basis van gemiddeld 36 uur. De recent gemaakte Cao-afspraken over de salarisverhogingen zijn hierin nog niet verwerkt.
  • Een contract voor de duur voor 1 tot 2 jaar
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
  • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
  • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Kom je met de auto? Die parkeer je, tegen een kleine vergoeding, naast het ziekenhuis.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over de vacature? Bel via het secretariaat Neurologie tel. (050)-524 5665 naar Mariëtte Bos of Jakoba Leemhuis, Neurologen.

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus.

Solliciteren