ANIOS Neurologie

Jouw rol in het team
Het topklinisch karakter maakt het Martini Ziekenhuis echt een interessante en aantrekkelijke plek voor een ANIOS Neurologie. Het is jouw springplank naar meer. Je werkt namelijk op de poli, de verpleegafdeling Neurologie én op de dynamische Spoedeisende Hulp. Als ANIOS neem je deel aan de diensten van de arts-assistenten. Je ziet zelfstandig patiënten en waar nodig kun je acuut beleid inzetten. Uiteraard onder supervisie van de medisch specialisten. Op de achtergrond staat een van hen altijd voor je klaar. Dit maakt dat het werk- en leerklimaat in het Martini Ziekenhuis veilig is. Dat horen wij van ‘oud-ANIOS’ ook vaak terug. En daar zijn we trots op.

We hebben veel aandacht voor jouw ontwikkeling. We laten je graag de veelzijdigheid van het specialisme Neurologie zien. Zo krijg je een uitgebreide introductiecursus, bieden we je een SBMS-cursus en een cursus Acute Neurologie aan. Je volgt gestructureerd onderwijs en bouwt aan je eigen digitale ANIOS-portfolio. Kortom: je krijgt de kans om in een korte tijd veel te leren. Bij goed functioneren krijg je vanzelfsprekend onze steun bij het vinden van een opleidingsplaats. Of je nu verder wilt als ANIOS Neurologie of op een andere plek. Ons netwerk is groot en dat zetten we graag voor je in. Onze ervaring is dat je als ANIOS Neurologie meestal aansluitend al doorstroomt naar de opleiding van je keuze. In samenwerking met het UMCG bieden we een B-deelopleiding.

Over het team
Het team Neurologie bestaat uit 10 neurologen, 8 ANIOS en 2 AIOS. We zijn een ambitieus team met korte lijnen, waarin  we ‘je en jij’ voor elkaar zijn. Drempels om vragen te stellen zijn er niet. We bieden je een veilige werkomgeving en stimuleren jou het beste uit jezelf te halen.

Wij vragen van jou

  • Een (bijna) afgeronde studie geneeskunde.
  • Interesse in Neurologie

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 5.257,- op basis van gemiddeld 36 uur.
  • Een contract voor de duur voor 1 tot 2 jaar.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Margo de Vos, unithoofd, 050 524 5665 of Sandra Timmerman, Unithoofd afdeling neurologie, 050 5247619.

 Reageren kan tot en met 30/11/2020.

Samen voor de beste zorg! Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg in acht expertisecentra. Samen met de Santeon ziekenhuizen werken we continu aan vernieuwing. Daarbij investeren we volop in de opleiding en ontwikkeling van onze mensen.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.