ANIOS Maag, - Darm en Leverziekten (MDL)

Jouw rol in het team
Als arts-assistent voer je onder supervisie van de MDL-arts zelfstandig werkzaamheden uit op de verpleegafdeling, polikliniek en de spoedeisende hulp. Je krijgt verder de gelegenheid om mee te kijken op het endoscopiecentrum en bij interesse wetenschappelijk onderzoek te verrichten. Daarnaast draag je bij aan de begeleiding van coassistenten op onze afdeling. In deze rol werk je geen avond- nacht- of weekenddiensten.

Over het team
De maatschap Maag-, Darm- en Leverziekten bestaat uit tien MDL-artsen. Ons team is laagdrempelig benaderbaar, we zijn onderwijsgericht, we geven gestructureerde supervisie en we vinden het heel belangrijk vinden dat iedereen de kans krijgt om zijn kennis en kunde te verbreden in zowel ons vakgebied als ook andere specialismen waar we dagelijks mee samenwerken. Eerdere ANIOS benadrukken ook de prettige werksfeer op onze afdeling.

Wij vragen van jou

  • Een afgeronde studie geneeskunde
  • Je staat ingeschreven in het BIG-register
  • Je hebt interesse in het vakgebied MDL

Ook kandidaten die binnenkort afstuderen nodigen we uit om te solliciteren.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training, zoals de cursus ATLS.
  • Maximaal € 5.801,- op basis van 36 uur (FWG 65, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer