ANIOS Klinische Geriatrie

Jouw rol in het team
Als ANIOS Klinische Geriatrie werk je op de afdeling Geriatrie, de Geriatrische Trauma Unit (GTU), in de consultendienst en op de Spoedeisende Hulp in dag- en avonddiensten. Samen met een andere ANIOS ben je zaalarts voor de klinisch opgenomen Geriatrie patiënten en de meest kwetsbare trauma patiënten op de GTU. Daarnaast neem je overdag en in avonddiensten patiënten op vanaf de Spoedeisende hulp. Verder adviseer je in de consultdienst andere afdelingen in de behandeling van kwetsbare ouderen. In de geriatrie kijken we naar de mens achter de ziekte en sluiten we in de behandeling aan bij de wensen van de patiënt, met als doel de kwaliteit van leven en zelfstandigheid van een patiënt te optimaliseren en te behouden. Samenwerken met collega’s is essentieel voor het leveren van de beste zorg. Daarom werk je bij ons in een multidisciplinair team, waarbij alle expertises even zwaar wegen en werken aan hetzelfde doel. Als je een brede blik hebt en interesse in de interne geneeskunde, neurologie en/of psychiatrie zou een ANIOS plek bij de geriatrie goed bij je kunnen passen! Ook zijn er mogelijkheden voor het geven van onderwijs en het doen van onderzoek, als je hier interesse voor hebt.

Het Martini Ziekenhuis biedt een topklinische werkomgeving met veel ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke groei. Dat geldt zeker voor het team Geriatrie, waar je onderdeel bent van een jong en ambitieus team. Een van de geriaters is als mentor beschikbaar voor coaching ten aanzien van je persoonlijke en loopbaan ontwikkeling. De geriaters zijn altijd beschikbaar en bereikbaar voor afstemming en advies over patiëntinhoudelijke vraagstukken. Onmisbare voorwaarden voor een optimale leeromgeving. Het is onze missie om jou te laten ervaren hoe prachtig ons vak is en je te coachen in het behalen van jouw doelen. Zowel tijdens het werk als op je weg naar een volgende baan of de opleidingsplek van jouw voorkeur, waar bij je kan denken aan de opleiding tot internist, neuroloog, psychiater, huisarts, specialist ouderengeneeskunde of geriater.

Over het team
Optimale zorg bieden aan deze kwetsbare patiënten staat bij ons voorop. We vormen een hecht team en investeren in onze unieke teamcultuur. Kennis, kunde en een professionele houding zijn daarin leidend. Ook voor ontspanning is ruimte, we lunchen samen, hebben jaarlijks teamuitjes en als er wat te vieren valt, doen we dat met elkaar. We zijn betrokken en zoeken elkaar makkelijk even op voor afstemming en overleg.

  • Een afgeronde studie geneeskunde of je bent bijna afgestudeerd
  • Een geldige BIG-registratie
  • Geïnteresseerd in het vakgebied Geriatrie
  • Communicatief sterk, zowel t.a.v. collega’s, verpleegkundigen en paramedici als naar de patiënt en zijn mantelzorger

Je bent daarnaast een enthousiaste, collegiale en gemotiveerde arts. Je bent leergierig, nieuwsgierig en gedreven om samen te werken aan een optimaal welzijn van onze patiënten.

Ben je bijna afgestudeerd? Ook dan nodigen we jou van harte uit te solliciteren!

Dit krijg je ervoor terug

  • Hoge waardering: patiënten en bezoekers zijn blij met de kwaliteit van zorg en persoonlijke aandacht waar jij aan bijdraagt
  • Maximaal € 5.801,- op basis van 36 uur (FWG 65, CAO Ziekenhuizen)
  • Een contract voor de duur van een jaar
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%

We hebben per direct ruimte voor een ANIOS Klinische Geriatrie. Ben je pas later dit jaar op zoek naar een plek, ook dan ontvangen we jouw sollicitatie ook graag. Er komen op termijn meer plekken vrij.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact. Aafke van der Knaap, Klinisch Geriater/Medisch Coördinator tel. (050) 524 6376, Lianne Hosman, waarnemend unithoofd, tel. (050) 524 6532

Overige informatie
De sollicitatieprocedure bestaat uit een dag meelopen en een sollicitatiegesprek op dezelfde dag.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer

Wij vragen van jou