ANIOS Klinische Geriatrie

Jouw rol in het team
Als ANIOS Klinische Geriatrie werk je na een inwerkperiode op de afdeling Geriatrie, de Geriatrische Trauma Unit (GTU), in de consultendienst en op de Spoedeisende Hulp in dag- en avonddiensten. Samen met een andere ANIOS ben je zaalarts voor de klinisch opgenomen geriatriepatiënten. De opgenomen patiënten hebben een grote variatie aan problemen, zoals infectieziekten of hartfalen. Op de GTU zorg je samen met de chirurgie en orthopedie voor de meest kwetsbare traumapatiënten. Overdag en in de avonddienst neem je patiënten op vanaf de Spoedeisende Hulp. Vanuit de consulten adviseer je andere afdelingen bij de behandeling van kwetsbare ouderen. Vanuit de Geriatrie kijken we naar de mens achter de ziekte en maken we de behandeling passend bij de patiënt, om de kwaliteit van leven en zelfstandigheid van een patiënt te optimaliseren en te behouden. Samenwerken met collega’s is essentieel voor het leveren van de beste zorg. Bij ons werk je in een multidisciplinair team, met een wekelijks MDO,  waarbij alle expertises even zwaar wegen en werken aan hetzelfde doel. Als je een brede blik hebt en interesse in de interne geneeskunde, neurologie en/of psychiatrie zou een ANIOS plek bij de geriatrie goed bij je kunnen passen! Ook zijn er mogelijkheden voor het geven van onderwijs en het doen van onderzoek.

Het Martini Ziekenhuis biedt een topklinische werkomgeving met veel ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke groei. Dat geldt zeker voor het team Geriatrie, waar je onderdeel bent van een jong en ambitieus team, bestaande uit geriatrieverpleegkundigen, VS, PA, anios, semi-artsen, HAIO’s en geriaters. Een van de geriaters is als mentor beschikbaar voor coaching ten aanzien van je persoonlijke en loopbaanontwikkeling. De geriaters zijn altijd laagdrempelig beschikbaar  voor afstemming en advies over patiëntinhoudelijke vraagstukken; onmisbare voorwaarden voor een optimale leeromgeving. Het is onze missie om jou te laten ervaren hoe prachtig ons vak is en je te coachen in het behalen van jouw doelen. Zowel tijdens het werk als op je weg naar een volgende baan of de opleidingsplek van jouw voorkeur, waarbij je kan denken aan de opleiding tot internist, neuroloog, psychiater, huisarts, specialist ouderengeneeskunde of geriater.

Over het team
Optimale zorg bieden aan kwetsbare patiënten staat bij ons voorop. We vormen een hecht team en investeren in onze unieke teamcultuur. Kennis, kunde en een professionele houding zijn daarin leidend. Ook voor ontspanning is ruimte, we lunchen samen, hebben jaarlijks teamuitjes en als er wat te vieren valt, doen we dat met elkaar. We zijn betrokken en zoeken elkaar makkelijk even op voor afstemming en overleg.

Wij vragen van jou

  • Een afgeronde studie geneeskunde of je bent bijna afgestudeerd.
  • Een geldige BIG-registratie.
  • Geïnteresseerd in het vakgebied Geriatrie.
  • Communicatief sterk, zowel t.a.v. collega’s, verpleegkundigen en paramedici als naar de patiënt en zijn mantelzorger.

Je bent daarnaast een enthousiaste, collegiale en gemotiveerde arts. Je bent leergierig, nieuwsgierig en gedreven om samen te werken aan een optimaal welzijn van onze patiënten.

Ben je bijna afgestudeerd, dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.

Dit krijg je ervoor terug

  • Hoge waardering: patiënten en bezoekers zijn blij met de kwaliteit van zorg en persoonlijke aandacht waar jij aan bijdraagt.
  • Maximaal € 5.801,- op basis van 36 uur (FWG 65, CAO Ziekenhuizen), zonder aanvullende geriatrie opleiding.
  • Een contract voor de duur van een jaar.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Wij zijn op zoek naar meerdere ANIOS. Wil je direct aan de slag of eerst genieten van je zomervakantie? Laat het ons weten, het kan allemaal.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Aafke van der Knaap, Klinisch Geriater/Medisch Coördinator tel. (050) 524 6555
Lianne Hosman, waarnemend unithoofd, tel. (050) 524 6532

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer