ANIOS kindergeneeskunde

Jouw rol in het team
Als ANIOS kindergeneeskunde ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en continuïteit van zorg op de kinderafdeling. Je loopt dagelijks visite, neemt nieuwe patiënten op, bepaalt het beleid, bewaakt het ziektebeloop, houdt contact met de ouders, etc. Dit alles is uiteraard in nauw overleg met de superviserende kinderarts. Ook bij patiënten opgenomen voor andere specialisten is er regelmatig kindergeneeskundige bemoeienis nodig.

Het Martini Ziekenhuis biedt een topklinische werkomgeving met veel ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke groei. Het is onze missie om jou te laten ervaren hoe prachtig ons vak is en je te coachen in het behalen van jouw doelen. Zowel tijdens het werk als op je weg naar een volgende baan of de opleidingsplek van jouw voorkeur.

Over het team
De Kindergeneeskunde levert complete medische zorg voor kinderen tot 18 jaar. Het specialisme bestaat uit een afdeling voor pasgeborenen, een afdeling  voor kinder(dag)verpleging en de polikliniek kindergeneeskunde. In ons ziekenhuis is het Moeder en Kind centrum een belangrijk expertise gebied waarin we ontwikkelen en investeren.

De kindergeneeskunde heeft diverse multidisciplinaire poli’s waaronder: het MACK (allergiecentrum), Down poli, ontwikkelingspoli, aanvalspoli (epilepsie) en hoofdpijnpoli. Wij werken veel samen met andere disciplines zowel intern als extern (extramuralisering). De diversiteit zorgt voor een dynamische werkplek met veel uitdagingen.

Wij vragen van jou

  • Een afgeronde opleiding tot basisarts.
  • Inschrijving in het BIG-register.
  • Een  enthousiaste zelfstandige werkhouding.
  • Goed kunnen functioneren binnen een team.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die nieuwsgierig is en een leergierige instelling heeft. Je bent empathisch en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast vind je het belangrijk om achter onze doelen te staan: Optimale zorg in een patiëntgerichte omgeving. Samen met je collega’s sta je voor het Keurmerk Gouden Smiley.

Dit krijg je ervoor terug

  • Een uitdagende functie waarbij je met verschillende disciplines zult samenwerken. Daarnaast word je vanuit ons enthousiaste team optimaal persoonlijk begeleid.
  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 5.620,- op basis van 36 uur (FWG 65, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor 36 uur voor de duur van 1 jaar.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Janneke van Leeuwen of Nynke Doornebal, kinderartsen, tel nr. 050 5246900.

Overige informatie
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd.
De gesprekken vinden plaats op donderdag 16 december.
Reageren kan tot en met 12 december 2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.