ANIOS Interne Geneeskunde

Jouw rol in het team
Als arts-assistent voer je onder supervisie van de internist zelfstandig werkzaamheden uit op de verpleegafdeling algemene interne geneeskunde, nefrologie, endocrinologie en oncologie/hematologie.

Daarnaast ben je werkzaam op de spoedeisende hulp, waar je patiënten opvangt met een acute zorgvraag op het vlak van interne geneeskunde. Verder participeer je in de avond-, nacht- en weekenddiensten en word je ingezet voor de diabetes zorg. Ook draag je bij aan de begeleiding van coassistenten op onze afdeling. Er wordt van je verwacht dat je na een inwerkperiode de werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren.

Het topklinisch karakter maakt het Martini Ziekenhuis een interessante en aantrekkelijke plek voor een ANIOS Interne Geneeskunde. Het is jouw springplank naar meer.

We hebben veel aandacht voor jouw ontwikkeling. We laten je graag de veelzijdigheid van het specialisme zien. Zo krijg je een uitgebreide introductiecursus. Je volgt gestructureerd onderwijs en bouwt aan je eigen digitale ANIOS-portfolio. Kortom: je krijgt de kans om in een korte tijd veel te leren. Bij goed functioneren krijg je vanzelfsprekend onze steun bij het vinden van een opleidingsplaats. Of je nu verder wilt als ANIOS Interne Geneeskunde of op een andere plek. Ons netwerk is groot en dat zetten we graag voor je in. Onze ervaring is dat je als ANIOS meestal aansluitend al doorstroomt naar de opleiding van je keuze. In samenwerking met het UMCG bieden we een B-deelopleiding.

“Werken op topklinisch niveau in een topcollegiale sfeer waarin leren en ontwikkelen de norm is.”

Over het team
Je maakt deel uit van een professioneel en plezierig multidisciplinair team bestaande uit internisten, diabetes verpleegkundigen en diëtisten waarbij ook samenwerking met andere specialismen mogelijk is.

Wij vragen van jou

  • Een opleiding geneeskunde en een geldige BIG-registratie
  • Een enthousiaste, communicatief sterke arts met belangstelling voor de interne geneeskunde en/of diabetes zorg.
  • Een zelfstandige werkhouding. Goed kunnen functioneren binnen een team.

Dit krijg je ervoor terug

  • Als  #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling.
  • Salaris van maximaal € 5.801,- (op basis van 36 uur, FWG 65, Cao Ziekenhuizen) en 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband.
  • Een jaarcontract met zicht op een verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen, en korting in het bedrijfsrestaurant.
  • We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je op de fiets? Dan hebben we overdekte fietsenstallingen, waar je ook je elektrische fiets kunt opladen. Wil je met de auto komen, dan hebben we een parkeergarage naast het ziekenhuis. 

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Klaas Hoogenberg, internist/endocrinoloog, tel. (050) 524 7901

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus.

Solliciteren