ANIOS Intensive Care

De afdeling

De Intensive Care is een gemengde medische en chirurgische intensive care, met alle mogelijke faciliteiten en een regiofunctie voor vaatchirurgie, longchirurgie en complexe gastro-intestinale chirurgie. De Intensive Care is een level 3-IC volgens de richtlijnen van de CBO consensus. Het volledig multidisciplinaire intensivistenteam bestaat momenteel uit 5 internist-intensivisten, 3 anesthesioloog-intensivist en 2 longarts-intensivisten, en voorziet in een 24-uurs dienstensysteem met aanwezigheid. Er zijn gemiddeld 10 arts assistenten werkzaam, deels in opleiding en deels niet in opleiding.

De functie

Onder supervisie van de intensivisten bent u werkzaam op de Intensive Care. Samen met uw collega’s verzorgt u een 24-uurs dienstrooster. U krijgt een gedegen opleiding in het herkennen en behandelen van acuut zieke patiënten. Daarnaast krijgt u regulier onderwijs in allerlei vaardigheden (intuberen, lijnen prikken, radiologie- en ECG-cursus), participeert u in de FCCS en SMBS (Eerste Hulp cursus), kunt u de intensivistendagen van de NVIC volgen , krijgt u discipline-overstijgend onderwijs en kunt u refereeravonden volgen van andere specialismen. Tijdens uw verblijf begeleiden wij u actief bij het verrichten van wetenschappelijk onderzoek en het vinden van een vervolgopleiding.

We bieden

Het betreft een dienstverband van 1 jaar, gemiddeld 36 uur per week. Het salaris bedraagt max. € 5.154,= bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 65).

Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn. We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé regeling, het fietsplan, bedrijfsfitness en een fiscale regeling woon-werkverkeer. Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Voor medewerkers is op loopafstand een ruim parkeerterrein aanwezig.

We vragen

U dient uw studie geneeskunde te hebben afgerond en bent in het bezit van de BIG-registratie. Ook kunnen belangstellenden, die binnenkort afstuderen, reageren. 

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met N.D. Holman, internist-intensivist en medisch coördinator IC, tel. (050) 524 7910 of per e-mail N.Holman@mzh.nl . Kijk voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl 

Overige informatie

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekendgemaakt.

Belangstelling?

Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht  op de website van het Martini Ziekenhuis.

Samen voor de beste zorg!

De beste zorg vraagt om de beste professionals. Wij investeren volop in de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Daarvoor zijn we ook dit jaar weer erkend als Topwerkgever en Leerbedrijf. Als topklinisch opleidingsziekenhuis onderscheiden we ons met een breed aanbod excellente medisch-specialistische zorg en een aantal expertisegebieden. Samen met de Santeon ziekenhuizen werken we aan kwaliteit en innovatie. In het Martini Ziekenhuis werken 220 medisch specialisten, 3000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Samen bieden wij de beste zorg aan 380.000 poliklinische patiënten en 27.000 klinische patiënten per jaar.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.