ANIOS IC

Jouw rol in het team
‘ Het leren omgaan met multi problematiek in een leeromgeving met veel begeleiding, dat spreekt mij aan', vertelt Marjolijn, oud Anios IC.

Als Anios IC ben je zowel vakinhoudelijk als praktisch bezig met je werkzaamheden. Nadat je visite hebt gelopen is het aan jou om de meerdere problemen van een patiënt met elkaar te verbinden en een behandelvoorstel te maken. Dit voorstel bespreek je met de intensivist. Het voordeel is dat je niet alleen breed opgeleid wordt door de veelheid aan problemen die je ziet,  maar ook gelijk kunt ontdekken bij welke problematiek je interesses liggen als arts.

Ook leer je op de afdeling praktische handelingen uit te voeren zoals bijvoorbeeld luchtwegmanagement en het echogeleid inbrengen van een centrale lijn of arterie lijn.

Daarnaast zijn er veel onderwijsmomenten waar je kennis en ervaring op kunt doen zoals bijvoorbeeld het beoordelen van thorax foto’s of het maken van echo’s. Op de intensive Care liggen patiënten voor korte of voor langere duur en familiegesprekken komen regelmatig voor. Als Anios IC kun je een belangrijke rol in spelen bij de gesprekken om de familie in te lichten over een bepaalde behandeling of hoe het beloop is. De meer complexe gesprekken worden in het algemeen door de intensivist opgepakt en daar kan je veel van leren. Participatie aan het team voor Spoedoproepen vanuit het ziekenhuis is ook één van je werkzaamheden evenals een bijdrage aan de zorg op de IC brandwonden bedden.

Al met al kom je als Anios IC te werken in een dynamische leeromgeving waar je veel kennis en ervaring kunt opdoen voor je vervolgstudie. Per 1 augustus 2023 hebben we twee plekken beschikbaar.

Over het team
Wij bieden een laagdrempelige leeromgeving waarbij jij terecht kunt met je vragen bij alle intensivisten en het IC team en een brede kennis en ervaring kunt opdoen over vele  ziektebeelden.

Naast de onderwijsmomenten krijg je de mogelijkheid om de FCCS en SBMS te volgen en een bijdrage te leveren aan lopend wetenschappelijk onderzoek.

Op de intensive care werk je samen met ons multidisciplinaire intensivistenteam, wat momenteel bestaat uit 3 internist-intensivisten, 4 anesthesioloog-intensivisten en 3 longarts-intensivisten. De intensivisten zijn 24/7 aanwezig in het ziekenhuis. Daarnaast werk je samen met de andere arts-assistenten, zowel in opleiding als niet in opleidingDe intensive care is een gemengde medische en chirurgische intensive care en heeft een regiofunctie voor vaatchirurgie, longchirurgie en complexe gastro-intestinale chirurgie. Daarnaast is het een kern-IC met meer dan 12 IC-bedden.

Wij vragen van jou

  • Een afgeronde of bijna afgeronde studie geneeskunde.
  • Een BIG registratie
  • Een Leergierige houding en de wens en motivatie om je te verdiepen in het vakgebied

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 5801,- op basis van 36 uur (FWG 65, CAO Ziekenhuis), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur voor 1 jaar vanaf 1 augustus 2023.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met David Moolenaar, internist-intensivist, e-mail d.moolenaar@mzh.nl, of telefonisch via het secretariaat IC op 050-5246540

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer